Opcije nadimka za husky

Higa nadimci za Huskyja

Imate aktivno, prijateljsko štene i sada se razmišljate o pitanju: što možete nazvati Husky? Nudimo nekoliko ideja o nadimku koje naglašavaju svijetli temperament psa i pomažemo smisliti originalno ime štene.

Higa nadimci za Huskyja

Husky - zgodan sa sjevera. Oni su izdržljive, snažne i brze životinje, s debelim šest, što štiti od sibirskih mrastava. Tijekom odabira, agresivni pojedinci su odbačeni, dakle, po prirodi, ti su psi dobri, ubačeni, veseli, prijateljski, uravnoteženi, razigrani i simpatični.

Kako nazvati dječaka?
Tim

Haski se dugo koristi za prijevoz robe. Nisu baš vezani za vlasnika i mogu preživjeti njegovu dugu odsutnost. Stoga, ako je vaš rad povezan s poslovnim putovanjima, onda je najbolja opcija za psa.

Na temelju tih kvaliteta i podrijetla pasmine, kao i promatranje ponašanja šteneta, možete smisliti razne nadimke za Husky.

Savjet. Uobičajena imena zvučit će uvredljivo za plemenitog huskyja.

Nije preporučeno:

Kad odaberete iz mnogih opcija nadimka, odmah jedite:

 • dugo i teško izgovoriti;
 • U zvuku, slično timovima "Fu", "Fas", "Me";
 • uobičajena ljudska imena;
 • uvredljiv za one oko ljudi ili za samog kućnog ljubimca;

Šala u temi. Momak Husky počeo je i nazvao je Kat. Uskoro se mladić oženio. I tako se poklopilo da se djevojka zvala Katya. Ubrzo je počeo primjećivati ​​da su ga susjedi gledali. I nije mogao razumjeti zbog čega, sve dok se hitna pomoć nije pozvala, kad je još jednom obučavao Kat i prijavio je jer je napisao Palace: "Pa, Kat, Katyun, koliko možeš sranje!"".

Nadimci za Husky Girls
Igre

Ideje za odabir:

 • Izgled. Zbog originalnog uzorka na njušci, koji životinj daje zli izgled, neki uzgajivači pasa zvani psi: faust, demon. Možda ćete smisliti svoje prvobitno ime;
 • Udruženje. Husky je sličan vukovima, za mnoge su povezane s snijegom, ledom, beskrajnim snježnim prostranima, s Sibirom, tako da ima mnogo pijanica, mećava, snježnih oluja i tako dalje među psima ove pasmine;
 • Geografija. Jednostavan način odabira zanimljivog imena je pogledati fizičku kartu Sibira i dati husky ime povezano s imenom rijeke (Hatang, Angara, Aldan, Sym i drugi) ili planinski lanci (Igest, Chem, Yan, Belukha, Sayan i tako dalje);
 • Značenje. Ako ste malo praznovjerni, štene možete dati ime s vrijednošću. Na primjer, Rex je odani pastir, pakao ne voli malu djecu, aza je previše nervozna, a Vesta dirljiva;
 • Smanjenje generičkog imena. Obično čistokrvni psi prema dokumentima, duga imena koja se sastoje od nekoliko nadimka. Možete odabrati onaj koji vam se sviđa ili smanjiti;
 • Književnost. Za ljubitelje fikcije neće biti teško smisliti ime psa. Slušanjem: BIM, Nemo, Fang, Kai, Pirate i tako dalje;
 • Mitologija i religija. Okrećući se ovoj temi, dobit ćete razna imena: Hera, Antea, Hercules, Zeus, Poseidon, Olympus, Aurora i drugi.

Cikolozi savjetuju nadimke za Husky da odaberu slovima "er" i "ha". Budući da "ER" nalikuje grmljanju, a "ha" je sličan jedinstvenoj kore pasa ove pasmine.

Zaključak
Rex

Kako nazvati dječaka?

Nadimak za dječakov husky obično odabire jak, malo agresivan, odražavajući najbolje značajke psa - izdržljivosti, snage, izdržljivosti. Na primjer, u skladu s nekim osobine karaktera (Vrtlog, tama, grmljavina), mitologija (Demon, Thor), književni lik (Ninja, Rimbuo).

Preporuka rukovatelja pasa: Kada odaberete nadimak, pokušajte ga izgovoriti nekoliko puta zaredom, po mogućnosti više od 10. Ova će metoda pomoći da se procijeni koliko je prikladan izgovor i koliko brzo pas reagira na nju.

Možete odabrati ime za dječaka Haska gledajući štene, na primjer, ako pas voli slatkiše, tada možete nazvati cupcake, mafik ili grickalicu. Ali nemojte zaboraviti da ne koketira sa smiješnim imenima.

Nadimci za Husky Girls

Postoji mnogo različitih imena za pse za pse. Kako nazvati djevojku Husky? Najčešće uzgajivači pasa daju štenacima imena povezana s hladnoćom, izgledom i karakterom (grmljavina, alfa, zima, oluja, yuki). Ime književne heroine također je savršeno za Husky.

Ovisno o vašim udruženjima štenaca, može se nazvati Gella, Elsa, Grett, Julia, Indira. Takvi nadimci kao lavina, Taiga, UTA, naklonost, mjesec, Yuki, Euggia, Rune, Alma, bajka su popularne. Dobro je ako nadimak odražava takve kvalitete kao što su nježnost, ozbiljnost i ljepota.

Zaključak

Nadimak nije samo ime. Vlasnik Huskyja mora se sjetiti da se nadimak daje jednom i nekoliko godina. Nadimak je vrsta posjetnice psa, pa bi trebao okarakterizirati životinju s pozitivne strane, biti rječit.

Članci o toj temi
LiveInternet