Odabir nadimka psa psa

Opće preporuke

Kad se štene pojavi u kući, novoizgrađeni vlasnici, prije svega, trebali bi odabrati njegovo ime. Treba napomenuti da je ovaj postupak vrlo težak, jer bi dobro ime trebalo odgovarati brojnim kriterijima, a kad je riječ o ženskom kućnom ljubimcu, također je prekrasan. U ovom ćemo članku predstaviti preporuke kako imenovati djevojčicu, koje će ime biti najprikladnije za nju.

Opće preporuke

Da biste shvatili kako nazvati štene djevojku nije dovoljno da koristi samo jednu maštu, morate slijediti neka opća pravila, prema kojima bi nadimak pseće kuje trebao:

  • Biti kratak i jednostavan, jer će u nekim situacijama životinja često trebati nadmašiti, a s dugim i teškim imenom bit će teško;
  • sastoje se od dva (maksimalna tri) sloga - najčešće naredbe uključuju dva sloga, pa se vjeruje da će pas biti bolje odgovoren na ime dva sloga. Složeni i dvostruki nadimci kod pasa pojavljuju se u pravilu zbog službene registracije štenaca, koja se provodi prema određenim pravilima. Naravno, kućnom ljubimcu možete dati dugo ime (uključujući više od tri sloga), ali istodobno bi ga trebala izmisliti i njegova skraćena verzija (na primjer, puno ime Angeline i skraćeno - Lina) ;
  • Biti jedinstven - tako da je vaš pas reagirati na njega, a ne druge životinje sa sličnim imenom;
  • Uzmite u obzir karakter, navike, pasminu i veličinu kućnog ljubimca;
  • Kao i pojedinci, inače ona jednostavno ne može odgovoriti na nju.
Po pasmini
"Meni!""

Također je poželjno da ime psa psa započinje suglasnikom, sadrži slovo "p" i sastoji se od mekih zvukova (potonji ga čine slatkim i privrženim).

Pažnja! Nadimak psa ne bi trebao zvučati dvosmisleno, nervirati osjećaje okolnih ljudi ili vrijeđati vjerske principe.

Važno! Izgled pojedinca mora odgovarati imenu.

Po pasmini

Nazivi pasa za pojedince djevojčica mogu se odabrati ovisno o njihovoj pripadnosti određenoj pasmini. U ovom slučaju, nadimak karakterizira najznačajniju kvalitetu stijena. Na primjer:

- Lov na hrt (Ruski Psovy, južno ruski hrt), koji imaju podebljano i ratoborno raspoloženje, često se nazivaju raketom, metkom i dostojanstvom;

- Psi malih pasmina (Chihuahua, igrački terijeri, marshmallows i drugi) daju umanjena imena koja podsjećaju na njihove minijaturne veličine: Laly, Baby, Crumb;

- Predstavnici sjevera (Husky, Likes, Grenlandski naplati) Odaberite nadimke povezane s hladnoćom, zimi: Blizzard, Infusion, Yurt;

Najpopularniji nadimci
- Ja sam ljepotica!..

- Veliki psi psi (WolfhDavam, Alabays, Senbernari), koji su oštri čuvari teritorija, kratki grozni nadimci koji odgovaraju njihovom izgledu: grmljavina, prijetnja, tigres će biti prikladni.

Najpopularniji nadimci

Vrlo često, nadimci za pse za djevojčice biraju, slijedeći posljednje modne trendove. Naravno, moda se mijenja i, prema tome, utječe na popularne nadimke za kućne ljubimce.

Trenutno je moderno dati kućnim ljubimcima ljudskim imenima. Da bi slijedili ovaj trend, ženska imena odabrana su za pse pse:

- slavne osobe iz svijeta umjetnosti, sporta, političara (Glumice, dizajneri, pisci, sportaši): Monica, Lisa, Audrey;

- Biblijski (heroine narativa starog i Novog zavjeta): Avigee, Abigail;

- Mitološki (Likovi grčke ili rimske mitologije): Demeter, Eerterpe, Juvente;

-Književni, animirani filmski zapisi: Izara, Gerda, Marianna.

Popularni su u cijelom svijetu nadimci koji su dolazili sa Zapada, posuđeni od engleskog, na primjer, Don, Charlie, Zara.

Prekrasna imena djevojaka

Često vlasnici radije biraju prekrasne nadimke za svoje pse pse. To je zbog činjenice da su ženke elegantnije, plastične, graciozne, mirne, liteiste u usporedbi s muškim.

Prekrasna imena djevojaka
Lutka

Kao primjer, nazovimo sljedeća lijepa imena psa za predstavnike ženskog: Miranda, tajna, charda.

Želja za originalnošću dovodi do činjenice da vlasnici biraju imena koja nisu samo lijepa, već i rijetka. Ovi nadimci mogu imati nerazumljivo značenje, teško je uočiti i zvučati vrlo netaknuto, na primjer, Bernima, Tarita, Lair. Nakon nekog vremena, ovo ime traži pojednostavljenu verziju.

Cool djevojčica nadimci

Smiješne nadimke daju vlasnici koji se vole šaliti i vjeruju da će bez humora život biti dosadan i dosadan. A smiješno ime kućnog ljubimca prekrasna je prilika da uvijek budete visoko raspoloženi i izazivaju osmijehe od drugih.

Odabirom hladnih nadimka za pse pse bilo koje pasmine (i velikih i malih), morate koristiti maštu, uzeti u obzir karakteristike karaktera, izgleda i navika pojedinca. Taj bi se postupak trebao provoditi zajedno s djecom, jer su često promatrajući i inventivniji od odraslih.

Kao primjer, nadimci za cool djevojke mogu se nazvati: FIFA, Kaprizul, WIR, Squeak.

Pažnja! Cool ime ne bi trebalo biti zlostavljano i ponižavajuće za pitomitsa. Također, odabir nadimka mora se uzeti u obzir tako da je prikladan ne samo za pseću psu, već i za odrasle osobe.

S nacionalnom bojom

Neki vlasnici pasa pasa imaju želju odabrati ime s nacionalnom bojom prema svom omiljenom. Dakle, vlasnik možda želi:

- Izrazite svoj ukus (na primjer, on može preferirati sve talijansko, francuski ili biti pridržavan orijentalnog egzotika);

- naglasiti "Nacionalnost" pasmine kućnog ljubimca;

- Vezati nadimak sa zemljom, Gdje živi sa svojim kućnim ljubimcima.

Cool djevojčica nadimci
Bavarska odijela

Treba napomenuti da za pojedince nema mnogo ruskih opcija za imena pasa, pogotovo ako ih uspoređujete s brojem engleskog, talijanskog, orijentalnog, francuskog i drugih opcija stranih nadimka. Primjer ruskih nadimka djevojčica za pse su Alenka, Bug, Khulka, Masha. Gornji nadimci ne samo da imaju čisto rusko podrijetlo, već imaju i lijep zvuk, što je važan faktor pri odabiru nadimak za ženskog psa.

Zaključak

Mnogo je imena koja se mogu nazvati kučkom.Svi su različiti, sa svojim "istaknutim". Stoga je vrijedno odgovorno odabrati nadimak za vašeg četveronožnog favorita, a preporuke predstavljene u ovom članku pomažu u tome.

Članci o toj temi
LiveInternet