Barijera za pse: podjela do stana

Kada započinjete psa u stanu, trebalo bi imati na umu da ćete na jedan ili onaj način morati razlikovati pokrete kućnog ljubimca na njemu. To se posebno odnosi na prve mjesece života šteneta u kući, budući da kaotični pokreti tijekom igara mogu biti opasni i za namještaj i za život bebe. Ovaj članak daje detaljne informacije o ogradi psa u stanu.

Za koje je svrhe potrebne unutrašnjost podjele za pse

Kad se u kući pojavi štene, zanimljivo mu je vidjeti sve, saznati i isprobati zube. Često su uzgajivači pasa postavili ogradu za pse samo u sigurnosne svrhe.

Za koje je svrhe potrebne unutrašnjost podjele za pse

Ograde za pse

Bilješka! Krhka beba može se popeti tamo gdje ne može sama spustiti. Kao rezultat straha ili bolnog pada. Moderni apartmani obiluju predmetima koji predstavljaju opasnost. Štene može baciti nešto na sebe ili poništiti skupog komada namještaja.

Posebno je vrijedno zaštititi radno mjesto, opremu i žice od psa. Ovaj se predmet već odnosi ne samo na štenad, već i odrasle pse, od kojih neki nisu uspjeli odbiti stvari iz djetinjstva kako bi ugrizli stvari.

Ograda se može ukloniti tijekom boravka jednog od članova obitelji u kući. Međutim, u vrijeme kada pas ostane sam, bolje je staviti podjelu. Tijekom nepostojanja vlasnika, pas se može dosaditi i početi se zabavljati, a sve će započeti s avanturama u stanu. Da biste to spriječili, trebali biste ograničiti kretanje psa, zatvoriti ga na sigurno prostrano mjesto i dati mu igračke.

Važno! Ne preporučuje se koristiti male sobe kao "ptičar" - kupaonicu, smočnicu i tamošnji kućni ljubimci. Trebali biste preferirati barijeru koju favorit neće moći posipati ili skakati.

Koje su vrste pasa particija tamo

Moderno tržište nudi mnoge mogućnosti za podjele, tako da vlasnici imaju priliku odabrati ptičicu za kućnog ljubimca, uzimajući u obzir mjerač, planiranje stana i veličinu pasmine psa.

Čvrsta particija bez vrata

Takve se ograde često postavljaju za zamračenu kučku kako se njezini štenad ne probijaju kroz stan. Kontinuirana podjela je prikladna po tome što majka šteneta smatra da su ona i njezino potomstvo sigurna, ali istovremeno je pod nadzorom vlasnika.

Koje su vrste pasa particija tamo

Čvrsta particija bez vrata

Čvrsta podjela bez vrata potpuno izolira životinju, pa bi trebala biti prilično prostrana. Pas bi trebao biti u mogućnosti ići na ogradu. Također je vrijedno razlikovati zone unutar kućišta: u jednom kutu položite krevet ili pokrivač, stavite vodu i hranu u drugi, stavite igračke u treću.

Podjela s vratima

Razlika između ovog dizajna i prethodnog slijedi iz imena. Takve su barijere češće namijenjene mladim i odraslim životinjama koje moraju ostati bez domaćina. Ako se kuja sa štenad u ptičima bez pregrade privremeno postavlja, tada se pregrada s vratima obično stavlja na stalnu osnovicu.

Bilješka! Kad vlasnik izađe vani, njegov kućni ljubimac ostaje u ptičji, a kad osoba dođe, on samo otvara vrata.

Ostale vrste particija

Pored kuće, postoje i druge prepreke, na primjer, podjela u automobilu. Vlasnici velikih automobila imaju priliku prevesti svoje kućne ljubimce do vikendice ne samo u nogama ili na sjedalu, već i u prtljažniku. U ovom slučaju, pseća barijera je postavljena tamo, a pas je u njoj tijekom cijelog putovanja.

Unutarnje particije ili otprilike -otpuštena vrata psa vrlo su popularna. Instalirani su na vratima i služe kao ograničenje kretanja iz jedne sobe u drugu.

Kako odabrati pseću barijeru u stanu

Prije kupnje barijerske strukture, treba ga odrediti svojom svrhom. Čimbenici na kojima će ovisiti veličina i vrsta barijere:

 • Doba psa. Štene će zahtijevati prilično ograničenu ogradu u kojoj će ostati kratko vrijeme za odsustvo vlasnika kuće. Odrasli pas treba prostraniju olovku, jer u pravilu ostaje sam duže vremensko razdoblje;
 • Veličina psa. Ako govorimo o odraslom psu, prvo treba uzeti u obzir njegovu veličinu. Malim psima treba prostranu ptičicu i velik - ptičar je dvostruko prostraniji. Barijera ne bi trebala biti ćelija, već samo sredstvo za ograničavanje kretanja;
 • vrijeme biti sam. Ovisno o tome koliko dugo vlasnik planira biti odsutan, oblik ptičije ovisit će. Za one koji rade kod kuće, bit će dovoljno da dobiju podjelu u unutrašnjosti. Oni koji su dugo odsutni kod kuće trebali bi razmisliti o stjecanju ozbiljne ptičije.

Kako odabrati pseću barijeru u stanu

Velika ograda

Pored toga, vrijedno je obratiti pažnju na važan aspekt - materijal iz kojeg se izrađuje ograda za pse. Cijena ograde i njegove praktičnosti djelomično će ovisiti o tome. Na primjer, jeftina plastična ograda neće biti tako praktična kao skuplji metal.

Bilješka! Drvene barijere treba tretirati oprezno i ​​kupiti samo kvalitetne proizvode. Činjenica je da ako pas počne gristi ogradu, tada se splavi stabla mogu zaglaviti u desni životinje i izazvati nelagodu. Ponekad vlasnici ne primjećuju rascjep u desni psa, što dovodi do suppuracije.

Kako sami napraviti particiju za psa

Ako nema načina da kupite barijeru ili na tržištu nema opcije koja bi savršeno odgovarala određenom psu, onda to možete učiniti vlastitim rukama. Ovo će zahtijevati:

 • fleksibilna metalna mreža;
 • metalni štapovi;
 • šarke na vratima;
 • žica;
 • kliješta.

Kako sami napraviti particiju za psa

Mali ptičar

Korak -Be -Korak Upute za proizvodnju:

 1. Odaberite obrazac. Najjednostavnija pravokutna ili kvadratna, teže - okrugla.
 2. Napravite okvir šipki.
 3. Potpuno ili djelomično pokriti okvir fleksibilnom metalnom mrežom. Kontinuirani zračniji su u potpunosti zategnuti. Ako vam treba pregrada s vratima, tada jedan zid ostaje otvoren.
 4. Odrezati žicu.
 5. Pomoću ovih segmenata spojite šipke s mrežom.
 6. Zatvorite otvoreni zid s preostalom mrežicom unaprijed prenošenom na petljima. To će biti ulaz u avionu.

Kap napora i podjela za pse u stanu je spremna. Da biste povećali stabilnost, možete ojačati njegov razmaknik.

Dakle, barijera je super neophodan atribut psećeg stana. Ne samo da osigurava sigurnost životinje, već i jamči sigurnost vlasništva vlasnika. Svakako biste trebali razmisliti o kupnji barijere prije nego što je štene stiglo u kuću.

Članci o toj temi
LiveInternet