Izrađujemo igračke za pse vlastitim rukama

Što bi kućnom ljubimcu moglo biti zanimljivo?

Prije nego što donese malo šteneta kući, brižni vlasnik će se pobrinuti da kućni ljubimac ima igračke.

Prijatelj s četveronogom mora se naviknuti na novu kuću i ne dosaditi ako su ljudi išli na posao. Vlasnik će biti korisno znati kako napraviti igračku psa vlastitim rukama.

Što bi kućnom ljubimcu moglo biti zanimljivo?

Psi su vrlo znatiželjna i pametna stvorenja i svi nepoznati predmeti mogu isprobati na zubu. Ako kod kuće nema igračaka, sam četveronogi prijatelj naći će zabavu za sebe. Pas može grickati noge stolova i stolica, majstorske cipele i potpuno je neprihvatljivo ako dosegne računalne žice. Pas bi trebao imati puno igračaka, jer je njihov radni život vrlo mali. Pas se može nositi s nekim od njih za nekoliko dana.

Brižni vlasnik će učiniti psa vlastitim rukama igračke koje ga zanimaju. To može biti:

  • Igračke za ulicu. Razne stavke za izradu tima APORT. Tegljački predmeti - pleteni kablovi.
  • Kućna zabava - Razne kuglice i kosti. Meke igračke koje prikazuju životinje omogućit će kućnom ljubimcu da razradi svoje lovačke vještine.
  • Igračke za žvakanje. Wicker konopci, kuglice, prstenovi su ovdje prikladni.

Psi ne trebaju samo hranjenje i brigu, već i u igrama s vlasnikom, što im pruža stabilnu psihu i dobru socijalizaciju.

Razbojnici

Počevši s radom na stvaranju zabave za svog ljubimca, trebali biste uzeti u obzir njegove dimenzije. Uostalom, igračka za malog psa bit će potpuno drugačija nego za velikog psa. Potrebno je uzeti u obzir dob, dimenzije psa, usta i fizičko stanje životinje.

Razbojnici
- Igram se s konopom!..

Kabel je jedna od najčešćih igara.

Za malog psa stare stvari mogu poslužiti kao materijal za kabel. T -shije, t -košulje, košulje, haljine su prikladne. Odjeća je izrezana na četiri pruge jednake duljini ili osam ako morate tkati dva kabela. Širina pruga od oko 10 cm, duljina oko 1 metar. Pripremljeni materijal mora biti malo izvučen i malo uvijen tako da je lakše tkati. Na jednom kraju, nakon što je oduzeo oko 10-12 cm, napravljen je snažan čvor.

Zatim je obrađivač postavljen u obliku križa, a vrpce se međusobno isprepliću s "kvadratom", dobro stežući čvorove. Odlazeći na kraj radnog komada, morate vezati i jak čvor. Kabel je spreman, možete se igrati s kućnim ljubimcem.

Za velikog psa, igrački kabel starih stvari neće raditi. Bit će mali i ne izdržljiv. Stoga morate odabrati konop od kabela izrađenog od pamuka, prilično čvrsto i debelo za prikladno hvatanje s ustima psa. Nema kaprona ili lavsanovih kabela, ovi se materijali mogu istegnuti i oštetiti desni psa. Na kraju takvog konopa možete vezati malu kuglu, igračka će postati još zanimljivija i prikladnija.

Kuglice

Nerealno je napraviti samu loptu, ali pobijediti malu i vrlo prikladnu tenisku loptu, pretvarajući je u igračku.

Na obrisu savijanja lopte crteža napravljen je rez. Unutra je postavljena malo suhe hrane. Pas, potjera i ugrize loptu, brzo će shvatiti gdje je poslastica skrivena. Interes za takvu igračku povećat će se, pitanje je koliko dugo će lopta biti dovoljna. Ako je pas mali ili prilično štene, zadatak se može pojednostaviti. Potrebno je napraviti veći rez, poprečno, a zatim će granule hrane biti lakše dobiti.

Kuglice
Igra s loptom

Još jedna zanimljiva igračka s loptom naziva se "Octopus". Teniska kugla je umotana u staru tkaninu, tako da se nekoliko kabela može vezati za svoje krajeve. Igračka ispada da skače, mobilna, lijepa, zanimljivo je trčati za njom i zgrabiti jedno od konopa za igranje tegljača.

Možete tkati loptu iz konopa od guste konopce. Pokazat će se ne baš okrugli oblik, ali to nije potrebno, između zavoja užeta možete položiti komade suhe hrane. Pas će rado imati takvu loptu.

Kosti

Kost mekog materijala pogodan je za mladog psa. Napravite igračku za štene s vlastitim rukama je lako. Da biste to učinili, potrebni su vam komadi meke tkanine, komade kože za ukrašavanje i sintetički zimizator kao punilo proizvoda.

Na tkaninu se primjenjuje uzorak, a zatim su izrezane dvije praznine buduće kosti. Dekorativni elementi kože u obliku rombika, krugova, srca su šivana na svakoj od praznina. Tada se detalji presavijaju dovršnom površinom prema unutra i zašiveni na šivaću stroj, tako da ostaje mala rupa za punjenje punjenja.

Kosti
Igra s kostima

Zašivenu kost okrećemo na prednjem dijelu, stavljamo sintetički zimizer unutra i potpuno šivati. Ako se takva kost izdrži nekoliko dana, onda može poslužiti kao štene s jastukom.

Druga varijanta kosti je mala plastična boca očišćena u poklopcu tkanine koja odgovara obliku.

U početku se od meke tkanine šiva poklopac u obliku kostiju. Čitav trik je da s jedne strane dijelovi proizvoda nisu ušiveni, već formirajte džep u kojem možete ukloniti bocu. Kutovi igračaka ispunjeni su sintetičkim zimizerom, a malo je hrane za miris. Prije se iz boce ukloni poklopac, ako se tijekom igre štene posipa kapacitetom mora se odmah zamijeniti.

Najjednostavnija kost je drveni blok obloženi gustom krpom. Možete je staviti u staru čarapu, koja je vezana čvorom.

Prisutnost mašte

Različiti dodaci za pse mogu se obaviti vlastitim rukama. Postoji igra, mnogo zanimljivija i složenija od obične kartonske kutije u kojoj skrivaju hranu. Uzeta je stabilna drvena baza s dva vertikalna stalak na rubovima. Metalna šipka prolazi kroz ove stalke, na kojima je naneseno nekoliko plastičnih boca. Ulijevajući suhu hranu u kontejner, vlasnik na kraju dobije zanimljivu igračku za svog četveronožnog prijatelja. Čim pas okrene bočicu pod prilično velikim kutom ili je opusti, hrana će početi prskati. Kućni ljubimac će biti nagrađen za brzu pamet.

U lošem vremenu mnogi su vlasnici pasa suočeni s činjenicom da su došli iz šetnje, a pas je prljav. Problemi se mogu izbjeći ako obitelj ima ljude koji znaju šivati. Za kućnog ljubimca možete šivati ​​nekoliko kombinezona koji će ga zaštititi zimi hladno i jesen.

Prisutnost mašte
U kišnom ogrtaču

U svakom slučaju, trebate odabrati vodootpornu tkaninu i obloge, uzimajući u obzir sezonu u kojoj je proizvod ušiljen. Iz okova će vam trebati patentni zatvarač i elastični trak za izvlačenje rupa ovratnika i šapa.

Vlasnik mora ukloniti mjerenje od kućnog ljubimca, pripremiti uzorak i materijale i šivati ​​kombinezon za psa. Na snijegu i kiši pas će biti suh, a stan je čist.

Zaključak

Učinite -I igračke ne zahtijevaju puno materijala ili provedenog vremena. Jedna zagrijana zabava lako je zamijeniti drugu. Takve će se igračke zabavljati i razviti kućnog ljubimca kad ostane sam kod kuće, i zadržat će namještaj i stvari vlasnika.

Članci o toj temi
LiveInternet