Pseća hrana "landor" (landor): sastav

Postoje dva načina na koji se hrane psa - ovo su spremni - proizvodi hranu i prirodnu hranu, koje vlasnik kuha samostalno. Obje metode imaju svoje prednosti i nedostatke. Ali ako je izbor pao na suh, onda je bolje kupiti skupo i visoku kvalitetu. Na primjer, hrana "Landor".

Pregled hrane za pse Landor

Landor suhe hrane pripada vrhunskoj klasi i pogodan je za hranjenje pasa bilo koje pasmine. Proizvodnja je u Španjolskoj. Na službenoj web stranici Landora.SU Možete pronaći detaljne informacije o svim vladarima i cjelovitu analizu sastava ne samo za pse, već i za mačke. Vladari su podijeljeni s doba životinja i veličinom odraslih pasa.

Pregled hrane za pse Landor

Pseća hrana "Landor"

Asortiman uključuje sljedeće mogućnosti:

  • Štene (koje se sastoji od do 70% svježeg mesa, dizajniranog za štenad).
  • Bez žita (sastav Bezernovaya).
  • Odrasli (za odrasle pse raznih pasmina).

Tvrtka također proizvodi razne poslastice, kolačiće i štapiće za čišćenje zuba i usne šupljine.

Landor sastav hrane

Kao primjer, sastav za odrasle pse male pasmine, patka s rižom, namijenjenim odraslim psima malih pasmina. Okus - riža s patkom.

Sastav uključuje dehidrirano meso patke. Ovo je glavni sastojak. Onda je losos. Ovo je još jedan izvor proteina. Od ugljikohidrata, sastav uključuje rižu i ječam. Postoje i jabuke, mrkva, bobice, jer su vlakna također potrebna za životinje.

Bilješka! Drugi sastojak je pivski kvasac, koji je izvor vitamina B.

Neki mogu zbuniti prirodni okus Botirex C4, ali proizvođač kaže da je ovaj aditiv apsolutno siguran i da ima pozitivan učinak na probavu. Yucca ekstrakt smanjuje miris iz izmeta. Glikozamin i hondroitin pozitivno utječu na stanje zglobova pasa. Sastav također uključuje prirodni antioksidans - ekstrakt ružmarina.

Landor sastav hrane

Koje su granule suhe hrane

Općenito, možemo reći da je sastav dobar. Ima sve potrebno za zdravlje psa. Velika količina proteina, ugljikohidrata i vlakana. Sadrži i vitamine i elemente u tragovima koji su potrebni za životinje.

Preporuke za hranjenje

Štenad se hrani češće od odraslih pasa. Do 2 mjeseca štenad se hrane majčinim mlijekom, a onda ih treba postupno prenijeti na odrasle pse. Otprilike 2-2,5 mjeseci, štene se hrani 4-5 puta dnevno. Od 4 mjeseca do šest mjeseci i 3-4 puta dnevno. Od šest mjeseci 3 puta dnevno. Od 7-8 mjeseci štenad se prebacuje u dvostruku hranu za pse.

Veličina dijelova ovisi o težini psa i aktivnosti. Pakiranje obično ukazuje na preporučeni volumen porcija, tako da lako možete odlučiti koliko se hrane daje psu. Veličina dijelova vrlo je važna za održavanje zdravlja kućnog ljubimca. Bilo koji veterinar će reći da je strogo zabranjeno preplaviti psa. Prekomjerna težina u životinji može dovesti do probavnih problema, zglobova.

Ako životinja pripada aktivnim pasminama ili lovačkim pasminama, veličina dijelova se može povećati. Također morate više hraniti trudnice i dojilje. Za životinje u starosti, količinu hrane treba smanjiti.

Važno! Ako se psu stalno daje suha hrana, onda bi trebao popiti puno vode. Svaki dan trebate promijeniti vodu u zdjeli ako je životinja ne pije.

Je li moguće natopiti hranu vodom

Kada koristite suhu hranu, često se postavlja pitanje je li moguće natopiti ih vodom prije hranjenja. Obično, na paketu, proizvođač ukazuje na to je li moguće natopiti granule vodom ili ne. To se mora učiniti pri hranjenju štenaca mlađe od 3 mjeseca, tako da nema problema sa želucem i crijevima, kao i starijim psima koji počinju gubiti zube. Štenci Landora trebali bi biti tekući u konzistenciji.

Kako pravilno namočiti:

  • Za razmazivanje koristi se samo čista pitka voda, njegova temperatura treba biti oko 40 stupnjeva.
  • Količina vode ovisi o tome koju konzistenciju pas preferira jesti. Omjer može biti 1: 2 ili 1: 3.

dodatne informacije! Glavna stvar je da pas odmah jede natopljenu hranu. Nakon 2-3 sata, bakterije će se početi umnožavati u njoj i zakiselje će se. Nije teško pogoditi koje će posljedice voditi ako pas jede kiselu hranu.

Preporuke za hranjenje

Prije upotrebe, suha hrana se može natopiti

Cijena i gdje kupiti

Hranu možete kupiti u trgovinama za kućne ljubimce i internetskim trgovinama. Trošak ovisi o težini paketa. Raspon cijena može varirati i ovisno o regiji. Također se troškovi često razlikuju kod različitih prodavača.

U prosjeku, cijena pakiranja težine 1 kg je oko 500 rubalja. Za paket težih 3 kg morat će platiti od 1200 rubalja. Maksimalna težina - 15 kg koštat će 6000 tisuća.*

Najbolje je kupiti male sveske. Posebno ako je u kući jedan pas malih ili srednjih pasmina. Pakiranje hrane od 15 kg trebalo bi kupiti nekoliko pasa vlasnicima. Ako malim psom kupite tako veliku količinu, rok trajanja može završiti dok ga pas završava i tada morate baciti hranu.

Pseća hrana "Landor": prednosti i nedostaci

Prednosti:

  • Dobar kompozicija.
  • Veliki izbor ukusa (postoji hrana s janjetinom, patkom itd.).
  • Pšenica i kukuruz ne koriste se za proizvodnju.
  • Postoje aditivi za vitamin-mineral.
  • U proizvodnji se koriste prirodni antioksidanti.

Od minusa vlažne hrane za pse "Landor" možete razlikovati njegove visoke troškove. Neki sastojci nisu uvijek navedeni (na primjer, biljna vlakna ili povrće). Također, u nekim se formulama može koristiti biljni protein, što je inferiorno u prehrani prema životinji.

Zaključci o strogoj "Landoru"

Općenito, možemo reći da je Landor -ova hrana za štenad i pse prilično prikladna za hranjenje životinja. Preporučuju ga neki veterinari. Prije kupnje glavna je stvar čitanje sastava.

Pažnja! Ne mogu se uvijek pojasniti svi sastojci. Na primjer, protein povrća od graška može uključivati ​​sastav, koji je značajno inferiorniji od životinje.

Je li moguće natopiti hranu vodom

Pas voli hranu

Kao i bilo koja druga hrana, Landor možda neće doći do psa. Ovisi o individualnim karakteristikama tijela svakog psa. Ako se proljev nakon hranjenja opazi, izlučiva se loše, pas se uspinje u vunu i, općenito, njegov izgled postaje gori, nadutost se pojavila, bolje je promijeniti hranu. U nekim se slučajevima mogu pojaviti neugodni simptomi ako se životinja dugo hrani kao prirodna ili druga hrana, a onda sam morao ići u Landor. Promjenu hrane često prate probavni poremećaji kod pasa.

Za zdravlje psa važno je pažljivo pratiti prehranu životinje. Ako se za hranjenje koristi suha hrana, tada dajte prednost visokoj kvaliteti i skupim proizvođačima, na primjer, Landor.

* Sve su cijene naznačene u 16. 02. 2020.

Članci o toj temi
LiveInternet