Popularna imena za pse pse pitbul

Savjeti kako nazvati pitbul

Pit Bullerer je američka pasmina pasa koji se razlikuju u svom posebnom, specifičnom temperamentu. Visoka razina inteligencije, pametnost, umjerena agresivnost - sve su to karakteristične karakteristike ove pasmine.

Nije iznenađujuće da mnogi uzgajivači pasa imaju pitanje - kako nazvati pitbul kako bi naglasili svoj karakter, hrabrost i legendarne borbene osobine?

Savjeti kako nazvati pitbul

Vodeći rukovoditelji pasa savjetuju svim vlasnicima pit Bulterera da budu odgovorni za odabir imena za svog ljubimca, jer bi ga trebalo voljeti ne samo vlasnik, već i životinja.

Nadinice jame nasilnika moraju se odabrati uzimajući u obzir sljedeće preporuke:

 • Za ovu pasminu pasa ne koriste se nadimci umanjenog tipa;
 • Da bi se osvojio prijateljski položaj i povjerenje kućnog ljubimca, trebao bi biti naviknut na odabrano ime iz prvih dana života;
 • Najbolje je ako nadimak odgovara navikama, temperamentu, odgoju ili značajkama izgleda;
 • Ne preporučuje se odabrati preduge nadimke, koji se sastoje od nekoliko riječi ili slogova, maksimalni broj nije veći od 2 sloga;
 • Ime bi trebalo biti jednostavno i suglasno s kućnim ljubimcem brzo se naviknuo na to.
Nadimci za dječaka
Američki pit bultur

Možete sami nazvati pitbul ili koristiti metodu crtanja. U ovom slučaju svako od kućanstva piše o malim listovima papira nekoliko imena koje su mu se svidjele, nakon čega su skriveni i nacrtani nasumično jedan list. Neki uzgajivači pasa daju pravo na rastezanje kobnog papira od strane životinje.

Bez obzira na to koje će ime za psa biti izabrano, svi članovi obitelji moraju biti svidjeli i ne uzrokovati negativan stav prema životinji. To će pomoći u stvaranju povjerljivih, prijateljskih odnosa s kućnim ljubimcem.

Vrlo je važno odabrati nadimak za životinju koja neće biti suglasni s imenima bilo kojeg od članova obitelji-ovo je potrebno kako bi se psa ne zbunio. Pored toga, ako obitelj ima druge kućne ljubimce, njihova imena ni u jednom slučaju ne bi trebala biti slična.

Nadimci za dječaka

Dječaci pitbuli iz djetinjstva su hrabri i odlučni, tako da bi odabrano ime trebalo naglasiti borbene kvalitete psa.

Koji nadimak daje pitbul:

 1. Što odgovara prirodi - Šerif, Tyson, Bandit, tenk.
 2. Izgled - Crna, siva, opalna, bijela, noir, chernysh, led, mokko, leroy.
 3. Po imenima ljudi - Silver, Jack, Brad, Max, Rex, Chuck, Robert, Troy, Kevin.
 4. Antička mitologija - Hercules, Mars, Gurukules, Hades, Samson, Cezar, Tezej, Neptun, Atlans, Kronos, Achiles ili Ares.
 5. Naglašavajući smisao za humor svog vlasnika - Bax, kaktus, casper, puding, grizzly, mošus, breskva, luk, boomer, luđak, vagabonds, amulet, čizme, bagel.

Također vrlo popularan među vlasnicima pit buretera su nadimci: Hunter, Pirate, Koropysh, Baxter, Cooper, grof, Elvis, Benji, Frankie, Bruno, Buddy, Freddy.

Ime za djevojku
Srebro

U jednom trenutku, ova pasmina pasa smatrala se jednom od najagresivnijih, a zahvaljujući njihovom ratnom karakteru, često su sudjelovali u bitkama za pse. Stoga možete odabrati ime koje naglašava hrabar temperament životinje - demona, gavrana, demona, prvaka, dizela.

Ime za djevojku

Djevojke s pitom imaju manje agresivan i više dobronamjerniji temperament. Vjerni su svom gospodaru i članovi njegove obitelji, izvrsne su "dadilje" za malu djecu, unatoč prilično agresivnom izgledu. Vole se igrati s kućanstvima i uvijek ostaju predani prijatelji za njih.

Popularni nadimak opcije za pasmine pithul:

 • Ženska imena stranog podrijetla - Rose, Grace, Sophie, Maggie, Linda, Chelsea, Rosalie, Lucy, Nancy, Dakota, Astra, Britney, Jeta, Margo, Lisa, Sharon, Emma, ​​Tracy, Daisy, Christie, Hannah, Molly;
 • Slavenska imena - Nyusya, Vesta, Snezhka, Lada, Veda, Orchid, Tina, Irma, Bella;
 • Ovisno o izgledu i boji - siva, aisi, snježna oluja, brownie, vitez, cimet, blijedi ili plavuša, ljepota, kendi, narančasta;
 • Originalni nadimci - Irisk, Bun, Barbie, lisica, prosjačenje, sprat, metak, linden, naklonost, kap, anđeo, abbi, nimfa, afrodita.

Mnogi uzgajivači pasa biraju imena Paris, Zoui, Alice, Alex, Bonnie, Casey, Beatrice, Julie, Mia, Jessica, Olivia, Stella za njihovu pitbul pitomits.

Zaključak
Ryzhik

Među originalnim i neobičnim nadimcima, šećerom, bubicom, crvenom, maticom, mačkom, lastavicama, sjeni, lutkama najčešće se nalazi.

Pit Bulterier, i dječak i djevojčica, mogu se nazvati imenima vaših voljenih junaka iz kina, crtanih filmova, računalnih igara, vođa glazbenih grupa.

Također, kućni ljubimac može biti imenovan po poznatom povijesnom liku ili sportašu - na primjer, Tyson, Edison, Leonardo, Karl. Izbor imena za kućnog ljubimca je obiteljska tvrtka, pa je preporučljivo odabrati nadimak heroja koji će biti poznat svim kućanstvima.

Zaključak

Pit Buletereri pripadaju jednoj od najčešćih i najpoznatijih pasmina pasa koji su pronašli ogroman broj obožavatelja širom svijeta.

Imena za pitbul mogu odabrati različita - upotrijebite uobičajena imena stranog ili slavenskog podrijetla ili pokažite svoju maštu i kreativnost. Najvažniji uvjet za odabir nadimak za psa je uzeti u obzir karakteristike karaktera, navike i pojave životinje, naglasiti svoj poseban, predani temperament.

Članci o toj temi
LiveInternet