Dnevna hrana za pse (dnevni pas)

Daili pas - talijanska hrana za hranu za pse. Linija proizvoda proizvoda vrlo je raznolika, postoje robe za bilo kakve pasmine, dobi i dimenzije pasa. Daily Dog je klasificiran kao premium. Zahvaljujući kvaliteti, ovo preporučuju veterinari i nutricionisti.

Pregled dnevne hrane za pse

Proizvođač pseće hrane "Daily Dog" tvrdi da je glavna značajka njihovog proizvoda Monobel. To znači da protein sadržan u proizvodu ima samo životinjsko podrijetlo. Osim toga, proizvod sadrži i druge vitamine i mikroelemente potrebne za uravnoteženu prehranu u potpunosti. To pomaže zaštititi tijelo kućnog ljubimca od štetnih patogena i stresnih uvjeta. Hrana je prikladna za hranjenje životinja osjetljivom probavom.

Pregled dnevne hrane za pse

Daili hrana-premij hrana

Marka "Daily Dog" nudi svojim kupcima sljedeće vrste suhe hrane za pse:

 • za štenad i mlade kućne ljubimce mlađe od 2 godine;
 • za odrasle životinje;
 • za pse koji vode aktivan način života;
 • za sklonost alergijama i sjedeći;
 • za pasmine velikih, srednjih i malih.

Bilješka! Prehrana od dnevnog psa također je idealna za trudnice i dojeći kuje.

Štenci srednje pasmine

Hrana za štenad i male pse razlikuje se po njenom sastavu

Štenci srednje pasmine

Pseća hrana "Daily Dog" za štenad ima bogat i uravnotežen sastav hranjivih sastojaka, zahvaljujući koje kućni ljubimac prima potrebne elemente u tragovima za rast u prvim godinama života. Kao što je već spomenuto, velika prednost ove prehrane je hipoalergenost. Stoga veterinari preporučuju hranjenje kuje tijekom laktacije s hranom za štenad.

Korisno i lako probaviti takvu hranu izrađuju prirodne komponente. Glavni je protein, čiji sadržaj prelazi 60%. Treba napomenuti da ima životinjsko podrijetlo. Obično sam proizvođač uzgaja životinje na farmi kako bi dobio meso. Ostatak postotka prehrane su vlakna, zdrave masti i složeni ugljikohidrati.

Trošak takve robe nije jeftin. Za pakiranje suhog dovoda i štenaca na 3 kilograma, morat ćete položiti iz 1100 rubalja, za paket s 12 kilograma-otprilike 4000 rubalja, a za najveći paket od 20 kg od 5500 rubalja.

Dnevni sastav hrane za pse

Sastav hrane je uravnotežen

Dnevni sastav hrane za pse

Gotovo svi proizvodi Daili Dog Line imaju isti sastav, samo se sorte prirodnih proizvoda razlikuju samo u. Zrna i žitarice koriste se kao složeni ugljikohidrati, za nadopunu vlakana - povrće, bilje i voće.

Sastav svakodnevne suhe hrane "Daili pas":

 • Protein. Meso je više od polovice svake porcije. Međutim, ne može uključivati ​​ne samo prirodni proizvod, već i brašno od mesa nakon prerade. Protein se može predstaviti u sljedećim vrstama mesa: puretina, piletina, govedina, janjetina, svinjetina, teletina, janjetina. Postoji nekoliko proizvoda s ribom. U pravilu se ne koristi previše masnoća i velika, bez prisutnosti mnogih kostiju.
 • Proizvodi od jaja, najčešće u obliku praha.
 • Otpad od škroba dodaje se običnoj hrani nakon prerade krumpira - kao protein krumpira.
 • Kako se u proizvodnji koriste složeni ugljikohidrati u proizvodnji, usjevi zrna i žitarice koriste se u proizvodnji. Najčešće se koristi ječam, riža, zobeni kaša, proso.
 • Životinjska mast. Ovaj je predmet prilično sumnjiv, jer točan opis ovog sastojka više nije naznačen nigdje na paketu. Možda je ovo masnoća preostala nakon prerade mesa. Upotreba ribljeg ulja nije isključena.

Za i protiv

Općenito, Daily Dog zasluženo se pripisuje proizvodima super-premium klase

 • Celuloza. Pola make up povrće: mrkva, krumpir itd. Drugi se dio sastoji od zom -cikle.
 • Kvasac pivara.
 • Prehrambeni dodaci. To uključuje lijekove koji nadoknađuju elemente koji nedostaju za dnevnu prehranu kućnog ljubimca. Štoviše, što je veći sastav proizvoda žitarica, to bi veći sadržaj aditiva trebao biti.
 • Yukka Shidiger. Pomaže u održavanju tetiva i zglobova u zdravom stanju. Pored toga, ne dopušta pojavu problema u probavi, olakšava postavljanje.

U prosjeku, omjer BJU (proteina, masti i ugljikohidrata) u gotovom proizvodu je 30/20/0%. Preostalih 10% su elementi u tragovima, vlakna i vitamini.

Bilješka! Tvrtka ne proizvodi proizvode od povrća koji izazivaju nadimanje i kršenje prehrambenog sustava, poput kupusa.

Za i protiv

Suha hrana "Daili pas" ima mnogo više prednosti od nedostataka. Ako odaberete pravi proizvod iz svih linija marke, tada se nedostaci mogu u potpunosti zaobići.

Glavne prednosti dnevnih proizvoda za pse uključuju:

 • Širok raspon robe predstavljene. Podijeljeni su po dobi i čistokrvnim kategorijama. Nadalje, možete odabrati zasebnu prehranu za sestrinske kučke, kao i kućne ljubimce sa zdravstvenim problemima i alergijama. Velika prednost je drugačiji paket robe.
 • Monobelkity. Glavni dio proteina u proizvodu je protein životinjskog podrijetla, odnosno prirodno meso.
 • Komponente koje nedostaju nadoknađuju posebne aditive. Stoga je hrana najugodnija i najprikladnija za svakodnevno hranjenje.
 • Visok sadržaj u proizvodu antioksidansa, imunomodulatora i drugih prirodnih komponenti.
 • Dostupna cijena za super premium klasu.

Naravno, nije bilo bez nedostataka:

 • Neki sastojci suhog dovoda su strana strane sirovine koja ostaje nakon prerade.
 • Malo je poznato običnim potrošačima.
 • Recept proizvoda je ponekad nejasan.

Zaključci o strogoj

Za zdrav razvoj potrebna je pravilna prehrana

Zaključci o strogoj "Daily Dog"

Općenito, Daili Dog Food zasluženo nosi vrhunski naslov prehrane, neki veterinari smatraju ga za super premium proizvode. Međutim, u nekim je aspektima inferiorna od njegove visoke trake. Ovdje se pojavljuju tvrdnje na recept navedeni na ambalaži. Ponekad je previše blato, nije jasno koji se proizvodi koriste za proizvodnju, naime njihovo podrijetlo i točan sastav.

dodatne informacije. Zahvaljujući širokoj liniji robne robe, vrlo je lako odabrati hranu za kućnog ljubimca. Dnevni pas imat će hranu za sve pasmine, uzraste i veličine pasa.

Zbog niske cijene, Daily Dog je prilično dobra hrana za pse. Većina proizvoda je prirodni protein, koji je glavni građevinski materijal za tkiva živog organizma. Nedostatak hranjivih sastojaka savršeno nadopunjuje dodatne dodatke prehrani, tako da kućni ljubimac neće patiti od nedostatka minerala ili vitamina.

Suha hrana talijanskog proizvođača Daily Dog - Savršena svakodnevna hrana za kućnog ljubimca. Proizvod s uravnoteženim sastavom svih potrebnih korisnih minerala i vitamina izrađen je od prirodnih sirovina. Proizvođač tvrdi da je više od polovice posluživanja proizvoda protein životinjskog podrijetla, što čini psa Dailija s snagom super-premium klase.

Članci o toj temi
LiveInternet