Prednost za mačke: upute za upotrebu

Buhe u kućnom ljubimcu nisu samo nesanitarne uvjete, već i uzrok mnogih bolesti. Životinja tolerira bolno ugriz buha, do svrbe, pojave crva i stresno stanje. Za prevenciju preporučuje se povremeno obraditi mačke i mačke s posebnim sredstvima, na primjer, kupnjom AdvanteJ.

U kojim slučajevima trebate koristiti AdvanteID

Prednost se koristi kada je životinja već zaražena parazitima ili kao prevencija. U posebnoj zoni rizika, kućni ljubimci koji imaju priliku hodati ulicom i kontaktirati druge životinje. Možete spriječiti izgled buva i kod odraslih mačaka i malih mačića. Prednost ima nekoliko prednosti kao sredstvo borbe protiv parazita i kao preventivno:

U kojim slučajevima trebate koristiti AdvanteID

Advantege je popularan lijek za borbu protiv krvi -osnaživanje parazita

 • uništava paraziti za 12 sati.;
 • ubija buhe u bilo kojoj fazi razvoja;
 • Ima dug učinak, do 30 dana;
 • je niska opasna tvar i ne sadrži toksine;
 • Ima samo vanjski učinak, ne prodire u krvotok;
 • jednostavan za korištenje;
 • lijek otporan na vlagu, čija se učinkovitost ne smanjuje nakon kupanja;
 • dopustile mačke tijekom trudnoće i dojenja;
 • Ubija insekte ne samo na životinju, već i na njegove stvari (leglo, u igračkama itd. D.);
 • Upute za upotrebu Advanteida za mačiće kažu da se ne razlikuje od sredstava za odrasle.

Bilješka! Lijek počinje djelovati s prvom uporabom. Za osobu nema oštar miris i potpuno je siguran.

Da sumnjam u izgled krpelja, buva i drugih parazita u sljedećim znakovima: Apetit, životinja je sporo i odbija igre, često svrbež, vuna ispada s komadićima s komadima.

Opis lijeka

Možete primijetiti prisutnost parazita kod mačke po njegovom ponašanju

Bilješka! Adlikacija za mačke nije prikladna. Ovaj je alat dizajniran za pse.

Opis lijeka

Za kupnju Advanteida ne zahtijevaju recept od veterinara. Proizvod se oslobađa u kartonskoj ambalaži, u kojoj blistak s lijekom i uputama za upotrebu. Tekućina ima blatno žuto-smeđe boje.

Izlazni obrazac

Prednost za mačke, upute za uporabu jednostavnih i ne zahtijevaju posebnu pripremu, dostupne su u obliku kapi. U paketu blister s 4 pipete. Jedna pipeta dizajnirana je za jedan postupak.

Sastav lijeka je 1 mm

Kao glavna aktivna tvar u prednosti, koristi se imidaklopridi (100 mg), kao i ekscipienti: benzinski alkohol - 832 mg, karbonatni propilen - 165 mg i butilhidroksitoluen - do 1 mg do 1 mg.

Kako lijek djeluje

Načelo rada lijeka temelji se na interakciji s insektima acetilkolinskim receptorima i uništavanju prijenosa živčanih impulsa, što uzrokuje smrt ne samo odraslih, već i položenih jajašaca. Odmah nakon nanošenja životinje, Advantege se postupno širi po cijeloj vuni. Učinak se postiže zbog nakupljanja lijeka u gornjem sloju kože životinje, žarulja i lojnih žlijezda.

Bilješka! Komponente lijeka su na snazi ​​mjesec dana.

Kako koristiti

Prednost za mačke nanosi se samo na suhu, prethodno očišćenu kožu životinje. Prije upotrebe potrebno je ukloniti zaštitni poklopac i natrag rupu u pipeti. Proizvod je dizajniran za jednu primjenu, dakle, potpuno je istisnut, nakon čega se mora odlagati pakiranje.

Važno! Morate kapnuti po stražnjem dijelu glave ili između lopatica kako bi kućni ljubimac ne mogao lizati proizvod.

Kako lijek djeluje

Kako primijeniti lijek

Doziranje Advanteida izračunava se na temelju težine kućnog ljubimca:

 • do 4 kg - 1 Advanteidna pipeta 0,4 mm;
 • Od 4 do 8 kg - 1 Advanteidna pipeta 0,8 mm;
 • Više od 8 kg - 1 Advanteid Pipeter 0,4 mm i 1 AdvanteJ Apple 0,8 mm. Alat se primjenjuje na jedan način.

Od koje godine se kućni ljubimci mogu obraditi

Unatoč svim svojim prednostima i razinama sigurnosti, prednost za mačiće ne može se koristiti u dobi od 10 tjedana. Za tako male, možete koristiti pola pipete od 0,4 mm.

Važno! Ostaci skladištenja u svrhu daljnje upotrebe nisu podložni.

Sigurnosne mjere opreza

Prije obrade životinje i nakon što trebate temeljito oprati ruke sapunom. Postupak se ne može provesti pored hrane, proizvoda za osobnu higijenu i dječjih igračaka. Nakon postupka, preporučljivo je isključiti kontakt s mačkom dok se lijek potpuno ne apsorbira. To je obično potrebno najmanje 24 sata.

U slučaju da je lijek ušao u otvorene rane ili sluznice, potrebno je hitno ispirati područje oštećenja velikom količinom tekuće vode. U slučaju alergijske reakcije, preporučuje se popiti anti -alergeno sredstvo i kontaktirati bolnicu.

Važno! Kada se s vama prijavite na medicinsku ustanovu, morate imati upute za korištenje AdvanteJ -a.

Što se tiče samog kućnog ljubimca, lijek je neprihvatljiv za dijelove tijela, dostupno za lizanje. Preporučljivo je obavljati obradu zajedno, gdje jedna osoba drži životinju, popravljajući šape, a druga primjenjuje sredstvo.

Kontraindikacije

Nisu identificirane kontraindikacije za uporabu lijeka. Za maksimalnu učinkovitost mora se primijetiti nekoliko pravila:

 • Nemoguće je nanijeti proizvod ako životinja ima rane ili ogrebotine na tijelo;
 • Odmah nakon obrade i u roku od 24 sata. Kontakti s vodom moraju biti isključeni;
 • S jakom infekcijom insektima preporučuje se zasebno obradu legla;
 • Ako u kući ima nekoliko kućnih ljubimaca, preradu treba obaviti istovremeno, a tada su životinje izolirane jedna od druge 24 sata.

Nuspojave i predoziranje

Nuspojave nisu identificirane. Ako je doza prekoračena, mačka može imati sljedeće simptome: povećana slina, smanjeni apetit, kvar, prošireni zjenice, trimer udova, svrbež kože. Obično se životinja obnavlja neovisno za nekoliko dana, ako se to ne dogodi, morate se odmah konzultirati s liječnikom.

Upotreba prednosti ne utječe na učinkovitost drugih lijekova. Zabranjeno je koristiti istovremeno s drugim mačjim insectoacaricidalnim pripravcima.

Što učiniti ako je mačka lizala Advantej i kako izbjeći trovanje

Ako je mačka, unatoč svim mjerama opreza, lizala lijek, u prvih nekoliko minuta mogu se pojaviti sljedeći simptomi: pjenasta sliva, nervozno ponašanje. Reakcija je uzrokovana okusom Advanteida, vrlo je ogorčena. Možete ručno koristiti životinju ili ponuditi jesti. Penjanje lijeka ne uzrokuje trovanje, a simptomi prolaze u roku od 20 minuta.

Uvjeti skladištenja i analozi

Prednost za mačke mora se pohraniti u mraku, nepristupačnu za djecu i životinje, mjesto. Rok trajanja 3 godine.

Sljedeći lijekovi su sljedeći lijekovi: Frontline Merial Combo, Inspektor Total K, RolfSlub 3D za mačke do 4 kg, Ceva Vectra Felis.

Dakle, u obradi kućnih ljubimaca s ovim sredstvima poteškoća, uzgajivači se ne bi trebali pojaviti. Glavna stvar je strogo slijediti upute za upotrebu.

Članci o toj temi
LiveInternet