Slučaj za prijevoz pasa u automobilu (rta na stražnjem sjedalu)

Putovanje automobilom postaje sve popularniji. U isto vrijeme, kućni ljubimci često voze s vlasnicima, ponekad prevladavajući tisuće kilometara. Kako pružiti prijatelju za rep udoban i siguran prijevoz, zaštititi unutrašnjost automobila od psećih kandži, zuba i vune i spriječiti intervenciju vašeg omiljenog psećeg psa u procesu vožnje?

Sorte i zahtjevi za materijal za proizvodnju

Pokrivači automobila za pse klasificirani su na mjestu njihove instalacije:

  • oni koji su ugrađeni na stražnjem sjedalu automobila;
  • Oni koji se nalaze u prtljažnom odjeljku stroja.

Sorte i zahtjevi za materijal za proizvodnju

Omiljeni kućni ljubimci sve više prate svoje vlasnike u putovanju na cesti

Vrlo je važno da materijal iz kojeg se izrađuje ovaj važan dodatak za pse ispunjava sljedeće zahtjeve:

  • Poklopac za prijevoz pasa trebao bi biti izrađen od ekološki prihvatljivih materijala;
  • Da bi se izdržao tlak temperamentnog prijatelja repa, poklopac mora biti izrađen od materijala visoke čvrstoće;
  • Otpornost na vodu materijala iz kojih se izrađuje poklopac pomoći će zaštiti unutrašnjosti automobila od mogućih iznenađenja na putu;
  • Poklopac automobila za prijevoz pasa treba lako očistiti i brzo osušiti.

Češki za prijevoz velikih pasa u automobilu automobila

Automobil automobila u kojem se pas kreće s vremena na vrijeme, potrebna je zaštita. Ako je kućni ljubimac impresivan, tada zaštita zahtijeva odgovarajuće.

Češki držanje

Najlakša i najpovoljnija opcija cijena je ogrtač psa za pse, koji se sastoji od dva dijela. Jedan dio je postavljen izravno na sjedalo, a drugi je pričvršćen na naslone za glavu sjedala koristeći kravate ili učvršćivače na čičak.

Bilješka! Brojni takvi uređaji za prijevoz pasa imaju priliku odvijati polovicu ogrtača.

Neke korice za ploče imaju utora za sigurnosne pojaseve. Takav prijevozni slučaj ima niz nedostataka:

  • Ne postoji zaštita stražnjih površina ispred stojećih stolica i unutarnjih površina stražnjih vrata. Hiperaktivni pas može nanijeti štetu u unutrašnjosti automobila, što uzrokuje iritaciju vlasnika;
  • Budući da pas nije fiksiran ni na koji način, s oštrim kočenjem, može biti na podu automobila. A nespretan pad može dovesti i do ozljeda repnog člana obitelji;
  • Najvjerojatnije će pas odvratiti vlasnika od vožnje: popeti se na ruku, zabiti glavu ili šape između sjedala. Ovo je izuzetno opasno i može izazvati nesreću.

Češki za prijevoz velikih pasa u automobilu automobila

Češki holding je proračun, ali ne i najbolja opcija

Trošak takvih kukiča na stražnjem sjedalu automobila za pse je relativno mali. Cijena varira od 700 do 2000 rubalja.*

Hamac leglo

Druga vrsta uređaja za zaštitu unutrašnjosti automobila od manifestacija aktivnosti voljenog kućnog ljubimca slučaj je za prijevoz pasa u automobilu u obliku visećeg mreže. Za razliku od prethodne verzije, takvo je leglo pričvršćeno ne samo za naslone za glavu stražnjih sjedala, već i za prednju stranu. Dakle, pas je pouzdano zaštićen od opasnosti da padne u lumen za noge između stražnjih i prednjih sjedala.

Važno! Zbog rezultirajućeg utora, particija kod PET -a značajno se smanjuje mogućnošću da se vlasnika spriječi da vozi automobil.

Cape Gamar ponekad je opremljen dodatnim džepovima za skladištenje pribora za pse-ovratnik, povodca, njuška, ukusno, češljeve, itd. Unatoč činjenici da je takav visećim mrežica mnogo praktičniji od jednostavnog ogrtača, ali stražnja vrata automobila nisu zaštićena od procesa psa. Stoga su vrlo često u kompletu, zajedno s glavnim proizvodom, zaštitni poklopci za vrata. Oni su uklonjivi i dodatno pričvršćeni na viseću mrežu pomoću zatvarača.

Troškovi takve raznolikosti kapaciteta na sjedalu za pse počinju u 1.500 rubalja. i doseže 6000-6500 rubalja.

Bilješka! Ako komplet uključuje dodatnu vrećicu za spremanje poklopca u presavijenom obliku, tada se troškovi povećavaju.

Češki za prijevoz malih psa

Slučaj HAMAC često ide s džepovima za skladištenje pribora za pse

Češki za prijevoz malih psa

Mali psi također trebaju opremljeno mjesto tijekom prijevoza. Strukturno transportni poklopci za minijaturne kućne ljubimce nalikuju prekrivačima za hob i poklopcima visećih viseća za prijevoz velikih pasa, ali zauzimaju mnogo manje prostora, otprilike 1/3.

U asortimanu prodavaonica kućnih ljubimaca postoji posebna torba za pse u automobilu. Zbog četiri kopče s zatvaračem ušivenim u rebra, lako se pretvaraju u leglo na sjedalu. Opremljen je pouzdanim učvršćivačem i može se instalirati i na stražnjem i prednjem sjedalu automobila.

Trošak takve torbe-postoji žitarica za prijevoz malih pasmina pasa domaće proizvodnje počinje u 600 rubalja. Cijena uvezenog proizvoda može doseći 8000 rubalja.

Za prtljažnik automobila

Vlasnici automobila poput crossovera ili minivana često prilagođavaju odjele za prtljagu kako bi prevozili svoje glomazne kućne ljubimce. Vrlo je ugodno. Ipak, prtljažnik bi također trebao biti opremljen poklopcem tako da pas udobno putuje i ne šteti unutarnjim oblikama stroja.

Važno! Izvana, zaštitni uređaj za prijevoz psa u prtljažniku vrlo je sličan onome što je stražnje sjedalo automobila opremljeno.

Ipak, trebali biste biti sigurni da su pričvršćivači slučaja u prtljažniku za pse prilično pouzdani. U suprotnom se može lako prebaciti, a njegova će se korist smanjiti na nulu. Pored toga, prije ugradnje, sve vanjske objekte treba ukloniti iz debla tako da s kočenjem u hitnim slučajevima ili nepredviđenim manevrima kućni ljubimac ne pati.

Trošak slučajeva pokrivača za prtljažni odjeljak automobila počinje od 2000 rubalja. Uvozna verzija ovog potrebnog dodatka za pse koštat će oko 6000-8000 rubalja.

Proizvodi za njegu

Češki u odjelu za prtljagu za prijevoz velikih pasa

Proizvodi za njegu

Bilo koji dodatak za pse mora biti pažljivo oprezan, pogotovo kada je riječ o predmetima s kojima je pas usko u kontaktu. Prije svega, potrebno je očistiti poklopac vune. Da biste to učinili, možete koristiti posebnu rukavicu. Osim toga, potrebno je redovito obraditi leglo posebnim higijenskim sprejom koji može uništiti određeni miris psa.

Bilješka! Najmanje jednom mjesečno, slučaj u automobilu za prijevoz pasa mora se oprati ili oprati prema preporukama proizvođača.

Potrebni deterdženti i sredstva za čišćenje najbolje se kupuju u specijaliziranoj trgovini za kućne ljubimce, jer puderi i gelovi namijenjeni ljudima mogu izazvati alergijsku reakciju kod PET -a.

Putovanje s psom trebala bi donijeti radost i zadovoljstvo ne samo vlasniku. Repani prijatelj također bi trebao doživjeti pozitivne emocije iz vožnje u automobilu. Ispravno odabrani prijevozni slučaj zaštitit će unutrašnjost automobila od manifestacije aktivnosti PET -a, a također neće dopustiti da intervenira u procesu kontrole automobila. Zašto? I zato što je prikladno i ugodno lagati i uspavati, uživajući u putovanju.

*Cijene su naznačene za veljaču 2020.

Članci o toj temi
LiveInternet