Bosch hrana za pse malih pasmina: opis

Suhu hrana za pse Bosch proizvodi njemačku tvrtku Bosch Tiernahrung GmbH & Co.Kg. Ona je bezuvjetni lider na tržištu proizvoda za kućne ljubimce. Bosch Food već je dugi niz godina popularan ne samo u inozemstvu, već i u Rusiji. Prednosti i nedostaci ove marke opisani su u nastavku.

Par riječi o tvrtki

Tvrtka je osnovana 1960. Do. Bosch (k. Bosch) i prvo proizvedeni aditivi za minerale, zamjene mlijeka i hrane za poljoprivredne životinje. Marka Bosch, kao proizvođač suhih granula za kućne ljubimce, započela je svoje postojanje mnogo kasnije, tek 1984. godine. Izvoz u druge zemlje otvoren je dvije godine kasnije.

Par riječi o tvrtki

Za potrošače su razvijene različite linije hrane

Bilješka! 2004. Tvrtka je dobila novu certifikat o kvaliteti viših nivoa i kupila visokotehnološku opremu za poboljšanje kvalitete proizvoda. Do danas tvrtka nastavlja poboljšati i puštati sve više i više vladara za pse i mačke.

Prednosti i nedostatci

Bosch Food for Psi dugo je preuzeo srca potrošača, i to ne samo tako, jer ima puno pluseva:

  • nedostatak kemijskih aditiva;
  • ne sadrži boje;
  • Sadrži vitamin-mineralne aditive i elemente u tragovima za ispravan rast PET-a;
  • uravnoteženi sastav;
  • normalizirana količina proteina;
  • ne sadrži soju;
  • Široka linija (opcije za velike, srednje i male stijene, linija hipoalergenih opcija, kao i polu -drivate granule Bosch meke holističke linije, za trudnice i dojeći pse);
  • Može se dati i u suhom i natopljenom obliku;
  • Pristupačnost (prodaje se u mnogim trgovinama i troškovi jeftinije od analoga).

Od minusa bit će istaknuti:

  • Sadržaj kukuruza u nekim verzijama.

Spoj

Feedovi pasa izrađuju se prema najnovijim tehnologijama u skladu sa svim standardima kvalitete, što zasigurno stavlja proizvod na razini iznad mnogih drugih proizvođača. Veterinari ga preporučuju, jer sastav sadrži maksimalno korisne tvari.

Bilješka! Asortiman proizvođača proizvoda predviđa kategorije od standarda do elitne premije, tako da će svaki vlasnik četveronožnih odabrati opciju ne samo po dobi, pasminom i okusu ovisnosti kućnog ljubimca, već i u džepu.

U glavnom sastavu Bosch Food -a, na prvom mjestu su meso najvišeg stupnja, cijelo jaje, jetra. A tu su već žitarice (riža, proso, mais, pšenica), korisno povrće (mrkva, rajčica, grašak, krumpir), minerali (nezamjenjivi za dobar rad u gastrointestinalnom traktu), poput celuloze (izvor vlakana), amino kiselinama (za gustu sjajnu vunu) i, naravno, vitamini.

Energetska vrijednost svakog proizvoda je pojedinačna. Tako, na primjer, kod odraslih za odrasle Mini, Bosch Mini rudnici za odrasle su 389 kcal na 100 g, dok je u proizvodu za odrasle pse s visokom razinom aktivnosti Bosch Energy Energy Extra 437,5 kcal na 100 g. Svaka je opcija isključivo individualna, dakle, više informacija o sadržaju kalorija u proizvodu može se naći na paketu.

Popularne linije

Asortiman feeda marke Bosch danas je prepun raznolikosti, tako da lako možete odabrati kućnog ljubimca i srdačan doručak, hranjiv ručak i ukusnu večeru.

Važno! Dajući suhe granule, važno je pratiti prisutnost dovoljne količine vode za piće u zdjeli kućnog ljubimca.

Bosch moj prijatelj premium

Ovo je kratka hrana za odrasle osobe niske razine aktivnosti. Uravnoteženi sastav pružit će ljubimcu punu prehranu cijeli dan. Ova se hrana proizvodi u srednje veličine granula za lagano žvakanje. Sadrži sve hranjive tvari potrebne za izvrsno zdravlje i vlakna korisna za pravilnu probavu, kao i razne vitamine i minerale.

Prednosti i nedostatci

Preporuke za hranjenje malih pasa Bosch moj prijatelj premium

Bosch moj prijatelj miješa

Uravnoteženi sastav idealan je za odrasle od četiri -legera s niskom razinom aktivnosti. Hrana ima dobar ukus, pa će kućni ljubimac jednostavno biti oduševljen s njim. Sastav sadrži optimalnu količinu kalcija za poboljšanje stanja kostiju i zuba.

Bosch Light

Ovo je proizvod za odrasle pse sklone punoći i kućne ljubimce s već prisutnom prekomjernom težinom. Osmišljen je kao vrsta prehrane za psa. Ova hrana ima nizak sadržaj masti (samo 6 %). Bosch lagana hrana pomoći će kućnom ljubimcu da uvijek ostane u formi i pružit će izvrsno zdravstveno stanje dugi niz godina.

Spoj

Bosch Light

Važno! Uz višak težine psa, treba ga hraniti prema normi stupca "mršavljenja". Čim se težina psa vrati u normalu, možete nastaviti davati dijelove prema stupcu "Stabilizacija težine".

Bosch aktivan

Ova je opcija visoko -kalorijski, što je idealno za usluge odraslih i sportske pse, kao i pse s vrlo visokom aktivnošću. Sadrži lako probavljivi protein životinjskog podrijetla, pravu količinu proteina, kao i masne aminokiseline koje su neophodne za zdrav sjaj vune.

Popularne linije

Bosch aktivan

Bosch stariji

Bosch Senior posebno je dizajniran za pse koji su dostigli odraslu dob. Počevši od 7-8 godina, potrebno je uvesti Bosch seniorsku hranu u dnevnu prehranu. Sakuplja optimalnu količinu vitamina, mikro- i makroelemata, korisne minerale, kao i novo-ZELAND spužvasti zeleni mollusk ekstrakt. Ovaj će sastav pružiti neophodnu potporu mišićno -koštanom sustavu, olakšati rad gastrointestinalnog trakta i pomoći će pravilnom radu svih unutarnjih organa PET -a.

Bilješka! Možete koristiti Bosch seniorsku hranu i u natopljenom i suhom obliku.

Bosch hrana za pse malih pasmina: opis

Bosch stariji

Bosch osjetljiva janjetina + riža

Dizajniran posebno za pse sklone alergijama. U glavnom sastavu, prirodno meso janjetine, krumpira i riže, tako da se granule lako probavljaju i brzo apsorbiraju tijelo. Bosch Senlativ ne samo da će poslužiti hranjivu hranu psa, već će zahvaljujući aminokiselinama pomoći smanjiti glavne simptome alergija, poput svrbeža, crvenila kože, olakšati upalu očiju, ušiju, pomoći će prestati topirati i vrati zdrav sjaj vune.

Bosch hrana za pse malih pasmina: opis

Bosch osjetljiv

Bosch reprodukcija

Ova je opcija Bosch - pseća hrana koja sadrži normalizirani broj lako probavljivih ugljikohidrata. Oni su potrebni i za štenad u maternici i za njegunskog psa. To doprinosi stvaranju mliječnog šećera. Feed je bogat proteinima i uravnoteženim aminokiselinama koje će pomoći pravilnom razvoju i rastu beba, a također potaknuti dugotrajnu i obilnu dojenju u sestrinskoj kujici. Minerali, koji su također dio sastava, doprinose pravilnom razvoju i stvaranju štenaca kostiju.

Važno! Buduća majka prebacuje se na reprodukciju Boscha, počevši od petog tjedna trudnoće, i nastavlja se hraniti dok se ne zaustavi laktacija. Prosječna stopa potrošnje dnevno ovisi o težini psa i broju štenaca (na temelju grama/dana).

Dakle, ovaj brend ima što odabrati za svog psa. Prednosti hrane su očite, a minusi su beznačajni. U svakom slučaju, prije prelaska na suhe granule iz Boscha, trebali biste se posavjetovati s veterinarom.

Članci o toj temi
LiveInternet