Diy leash ronullent

Izbor povodca psa ozbiljna je stvar, jer je ovaj dodatak uvijek potreban za šetnje. Postoji nekoliko zahtjeva za takve stvari koje se moraju uzeti u obzir prije kupnje. Kontroler za pse često se koristi u procesu podučavanja kućnog ljubimca. Međutim, prije primjene uređaja potrebno je pažljivo proučiti princip njegovog djelovanja kako ne bi naštetio psu.

Zašto je vrijedno odabrati kontroler

Povodac kontrolera je uređaj najlonskog kabela dugačak oko 3 metra. Stvorio proizvod bio je filmoholog Antoine Najaryan kako bi to jasno objasnio životinji koja je točno glavna. Kontroler vam omogućuje da prilagodite ponašanje kućnog ljubimca tako da jasno shvati da je potreban i ne pokušava dominirati svojim vlasnikom.

Zašto je vrijedno odabrati kontroler

Izvrsna dodatna oprema za trening pasa

Pozitivni aspekti takvog uređaja uključuju sljedeće:

  • Za razliku od strogog ovratnika, kontroler ne nanosi ozbiljnu štetu kućnom ljubimcu.
  • Jedan lagani pokret je dovoljan da pas shvati da je to potrebno i ne pokušava promijeniti putanju pokreta.
  • Mogu se koristiti istovremeno kao ovratnik i uzice.
  • Dobar metalni zasun ugrađen je na kvalitetan proizvod, koji drži povodce na najosjetljivije točki vrata životinje. Nadalje, neće puzati nikakvim djelovanjem psa, tako da ne zahtijeva stalnu kontrolu.
  • Kontroler je prilično lagan i tanak, lako ga je držati u rukama i kontrolirati psa.
  • Nakon aktivnog djelovanja psa, nije potrebno ispraviti ovratnik, uvijek ostaje u ispravnom položaju.
  • Uređaj se može koristiti u odnosu na dva psa odjednom, ako je drugi slični ovratnik napravljen od ručke u povodcu.

Pažnja! Povornica kontrolera prikladna je za bilo koju pasminu pasa. Uređaj je toliko izdržljiv da može izdržati opterećenje više od 500 kg.

Prednosti uključuju nepostojanje oštrih dijelova na proizvodu, što značajno smanjuje rizik od ozljede kućnog ljubimca i mogućnost popravljanja povodca na pojasu tijekom biciklističkih prostirki ili drugih aktivnosti na otvorenom. Osim toga, ovo je zaista učinkovit alat koji vam omogućuje da podignete psa i podučavate ga potrebnim naredbama bez izazivanja njezinih bolnih senzacija.

Načelo rada

Neke internetske trgovine prodaju nekvalitetne dodatke

Negativni aspekti takvog uređaja uključuju nisku kvalitetu nekih proizvoda, posebno prilikom kupovine u nepoznatim mrežnim trgovinama. Međutim, sam dizajn je prilično jednostavan, tako da su nedostaci ponekad moguće popraviti sami.

Pažnja! Prije upotrebe takvog objekta preporučuje se proučavanje uputa kako ne bi dostavio neugodne senzacije životinji.

Načelo rada

Izvana, kontrola kontrolera je najlonski kabel od tri metra, s obje strane na kojima postoje dva lemljena prstena različitih veličina. Postoje i dva popravljača koja vam omogućuju kontrolu napetosti povodca. Proizvod kombinira funkcije uobičajenih i strogih (koji se koriste za trening) ogrlice.

Kako sami šivati ​​kontroler

Korištenje kontrolera omogućuje vam da naučite psa da se pokorava vlasnika

Princip djelovanja psećeg povodača je sljedeći: Nakon što se uređaj nosi na životinji, možete početi kretati. U ovom trenutku pas bi trebao ići u blizini. Ako kućni ljubimac ne želi ispravno, ljudi i životinje stalno ga ometaju, različiti su predmeti, dovoljno je samo da se povosti povika. Kao rezultat toga, pas će se osjećati bolno kompresiju, što ne traje dugo. Međutim, za kućnog ljubimca to će biti dovoljno da shvati da on radi nešto pogrešno.

Učinak se očituje zbog učinka na osjetilne organe psa. Takve metode treninga daju više rezultata nego jednostavne i redovne treninge riječima.

Pažnja! Tijekom treninga važno je izgovoriti potrebne naredbe na vrijeme tako da pas razumije što želi od toga.

Kako sami šivati ​​kontroler

Ako ne postoji način da se kupi kontroler kontrolera, to se lako može obaviti samostalno kod kuće prema faznim uputama. U tu svrhu, potreban je snažni najlonski kabel dugačak oko 3 metra, bolje je uzimati promjer najmanje 8 mm. Krajevi vrpce moraju se obraditi tako da se ne šire. U tu svrhu možete koristiti upaljač ili provesti ovaj postupak preko peći.

S jedne strane, trebala bi postojati mobilna petlja. Da biste to učinili, morate staviti metalni prsten na kabel, koji će kliznuti duž cijele dužine. Da biste ga popravili, morate koristiti izdržljive niti. Šivaju rubove Ringovane, nakon čega omotavaju čvor. Također se preporučuje obradu područja povezivanja s ljepilom tako da je fiksacija najtraživa.

Da biste dobili prikladan proizvod, potrebno je ispravno provesti sve proračune, u protivnom se može dogoditi nesreća tijekom treninga (pas se može ugušiti).

Važno je ne zaboraviti na graničnika. Može se izrađivati ​​od bilo kojeg izdržljivog materijala, koji je oko kabela fiksiran nitima, nosačima, raznim stezaljkama. Potrebno je osigurati da se graničnik kreće, ali s poteškoćama.

Da biste napravili petlju za ruku, morat ćete ponoviti iste radnje. Mjesto veza je čvrsto fiksirano pomoću niti, a zatim pažljivo obloženo ljepilom.

Kako staviti i obučiti psa pomoću kontrolera

Povork se može obaviti vlastitim rukama, ali važno je da je od materijala visoke kvalitete

Kako staviti i obučiti psa pomoću kontrolera

Upotreba povodca kontrolera važno je započeti s postupnim navijanjem životinje na takav proizvod. Prije svega, pas ga mora naučiti da stavi. Potrebno je pokazati kućnom ljubimcu da s njim nema ništa loše. Važno je pridržavati se jednostavnih načela koji će pomoći da se životinju brzo navikne na novi uzice:

  • Najlonska vrpca postavljena je na površinu na takav način da se slovo "p" formira, zasun je postavljen na lijevu stranu.
  • Nakon što se uređaj nosi na psu, morate pažljivo provjeriti njegovo istezanje. Kada se pravilno koristi između ovratnika i vrata psa, vlasnički prst trebao bi proći. U ovom se slučaju proizvod pravilno nosi i neće izazvati nelagodu kućnom ljubimcu. Ako je udaljenost veća, tada će kontroler stalno kliznuti, što će ometati postupak obuke, vlasnik neće moći normalno kontrolirati radnje psa.
  • Važno je da se ovratnik nalazi odmah iza ušiju kućnog ljubimca. U ovom će se slučaju pas odmah osjećati nelagodom kad suzao povod.

Pažnja! Samo u slučaju pravilnog korištenja povodca, vlasnik ima priliku kontrolirati kućnog ljubimca bilo koje pasmine i težine. Takve metode treninga izvrsne su za mlade pse koji tek počinju studirati.

Upotreba povodca moguće je samo tijekom treninga i hodanja. Ne preporučuje se koristiti proizvod za stalno korištenje. Uz ispravno izvršavanje svih naredbi, pas se mora ohrabriti.

Diy leash ronullent

Morate pravilno staviti na kontroler psa kako ne biste uzrokovali nelagodu

Ako slijedite sve preporuke za pravilno korištenje kontrolera, nakon nekog vremena pahuljasti ljubimac će razviti određeni refleks i izvršit će sve potrebne naredbe čak i bez njega. Važno je shvatiti da pas ne može biti uzrokovano neugodnim senzacijama kako ne bi pokvario proces učenja.

Članci o toj temi
LiveInternet