Bosita: hrana za mačke i mačiće bilo koje pasmine

Bosita - Mačka hrana, uobičajena u njihovoj domovini, u Švedskoj, ali relativno nova na ruskom tržištu. U međuvremenu, pronaći ga u velikim trgovinama nije teško. Proizvođači svoj proizvod pripisuju super premium klasi, što nam omogućava da razgovaramo o njemu kao visokokvalitetnoj, uravnoteženoj prehrani za kućne ljubimce.

Prednosti marke Bozita za mačke

Glavna prednost ovog branda je sorta. Bosita za mačke predstavlja mnoge proizvode proizvoda koji zadovoljavaju potrebe kućnih ljubimaca s različitim fiziološkim karakteristikama. Ovo rješava problem pronalaženja prikladne prehrane za mlade i starije životinje, favorita s alergijama i osjetljivom probavom.

Prednosti marke Bozita za mačke

Bosita je visoka švedska kvaliteta i raznolikost

Još jedan važan plus Bosita je sastav. Karakteristična značajka suhe hrane ove marke je sadržaj proteina (oko 30 % ukupne mase). Štoviše, oni imaju životinju, a ne biljnu podrijetlo, što je važno za normalno funkcioniranje mačjeg tijela.

Bilješka! Kraka sadrži mnogo vitamina i makro elemenata koji pomažu u poboljšanju stanja kože i vune, kostiju, zuba.

Povijest proizvođača

Bozita - Mačka hrana s više od stoljeća -old povijest. Njegova je domovina Švedska, a osnivač tvrtke smatra se a. Hej čovječe. Dugo je proveo putujući, posjećivao Škotsku, gdje je stekao iskustvo i znanje o tome kako održavati zdravlje kućnih ljubimaca putem pravilne prehrane. Vraćajući se u rodnu Švedsku, zaustavio se u gradu Vorordi i počeo raditi na stvaranju vlastite tvrtke - Doggy AB.

Povijest proizvođača

Sorte posuda

Prvi proizvod koji je Heyman objavio 1903., postala pseća hrana vårgårda pseće brašno. Njegov je okus svidio švedski kućni ljubimci, pa je tvrtka nastavila svoj rad, puštajući sve više i više raznolike robe, ovaj put i za pse i za mačke.

Bilješka! Danas je Bosita popularna među stanovnicima Švedske. Tvrtka godišnje prikuplja više od 500 milijuna Kroona. Moderni Doggy AB uključuje 160 zaposlenika koji kontroliraju kvalitetu proizvoda i pokušavaju ga učiniti što raznolikim i korisnim, uzimajući u obzir mišljenje veterinara.

Što je dio

Sastojci hrane ovise o odabranom ravnalu. Kao glavna komponenta mesa često se koristi meso:

 • Janjetina;
 • Los;
 • jelen;
 • losos;
 • Piletina.

Bilješka! Neke hrane mogu ukazivati ​​na sastojke poput svinjskog brašna, hidrolizirane ili dehidrirane piletine. Takav tekst znači da bi se u proizvodnji umjesto čistog mesa mogli koristiti razni spojevi.

Izvori ugljikohidrata u prehrani uglavnom su pšenica i kukuruz, što je karakteristično za premium i ekonomske mačje hrane. Međutim, Bosita također proizvodi bezry proizvode u kojima su ti sastojci zamijenjeni graškom i krumpirom.

Možeš naći:

 • suhi protein (svinjetina, govedina);
 • koštana masnoća;
 • riblje brašno;
 • lignoceluloza;
 • minerali.

Među aditivima za hranu postoje vitamini (a, d3, e), taurin, l-karnitin.

Što je dio

Važno je uvijek obratiti pažnju na sastav, jer neka hrana ne jamči prisutnost čistog mesa i odsutnost komponenti zrna

Asortiman hrane

Doggy AB ne proizvodi proizvode za određene pasmine, već uzima u obzir mnoge druge čimbenike. Bosita nudi mačji dovod različitih razina aktivnosti: niska, umjerena i povećana. U njima će omjer hranjivih sastojaka biti tako da sjedeći kućni ljubimci ne dobiju višak kilograma, a naprotiv, naprotiv, ne pate od njegovog nedostatka.

Također se hrani u skladu s veličinom kućnog ljubimca. Postoji bosita za velike mačke (2 kg u paketu), za male i srednje pasmine. Pored toga, moguće je odabrati hranu u skladu s karakteristikama tijela životinje. Proizvode se posebne mačke za mačke s problematičnom probavom i alergijama.

Suho

Većina proizvoda marke Bozita su suha hrana. Oni su uravnotežena prehrana u okruglim granulama i promjera oko 0,5 cm.

Važno! Bosita feed za mačiće manje tako da je prikladno djeci da ga pobijedi.

Proizvodi se proizvode u nekoliko linija:

 • Bezrannaya;
 • s prekomjernom težinom;
 • za mačke s osjetljivom kožom;
 • bez pšenice;
 • S osjetljivom probavom.

Postoje odvojene hrane za male, odrasle, trudnice i starije mačke. Ako je odlučeno da sterilizira kućnog ljubimca, Bosita će moći ponuditi odgovarajuću prehranu koja zadovoljava sve njegove potrebe.

Važno! Također je vrijedno odabrati proizvod, uzimajući u obzir pokretljivost mačke, jer će se prehrana aktivne životinje značajno razlikovati od hrane za pasivni omiljeni sadržaj kalorija.

Konzervirana hrana

Osim suhe hrane, Bozita također proizvodi vlažnu obožavanje mnogih kućnih ljubimaca. Proizvode se u obliku ili vrećica od 85 g ili malih kartonskih kutija od 375 g. Hrana je prehrana u punoj prehrani i može zamijeniti suhu.

Asortiman hrane

Bosita također oslobađa razne vlažne hrane

Proizvodi imaju različite ukuse. Najčešće možete pronaći sljedeće mogućnosti s mesom:

 • jelen;
 • Janjetina;
 • losos;
 • purica;
 • Langostin;
 • patke;
 • Piletina;
 • govedina.

Za razliku od suhog dovoda u mokrim, nisu sadržane komponente zrna. U pravilu je 50 % cijelog sastava isključivo mesni proizvodi, što je dobar pokazatelj. U proizvodnji mačje hrane koriste se žele ili umak.

Cijena i gdje kupiti

Danas je Bozita jedna od popularnih hrane ne samo u Švedskoj, već i širom svijeta, uključujući Rusiju. Proizvodi ove marke dostupni su u većini velikih prodavaonica kućnih ljubimaca, posebno kada su u pitanju gradovi kao što su Moskva, St. Petersburg, Tula, Ryazan i drugi.

Bilješka! Čak i u nedostatku bositisa na lokalnim policama, uvijek postoji prilika za naručivanje suhe hrane ili konzervirane hrane na mreži. Proizvodi ove marke mogu se naći u većini internetskih trgovina.

Trošak će varirati ovisno o veličini pakiranja i vrste hrane, ali u prosjeku će cijena biti sljedeća:

 • 400 g - 380 rubalja.*;
 • 2 kg - 1500 rubalja.;
 • 10 kg - 6500 rubalja.

Tablica: Koju hranu zamijeniti Bositu

Ako je iz nekog razloga Bozita hranjenje bilo nepristupačno, uvijek možete pronaći alternativu. Među sličnim feedovima se razlikuju sljedeće:

Jedan&SamoBelgijska hrana super premium klase s prirodnim sastojcima mesa, velika količina vitamina u nedostatku zrna.400 g - 380 rubalja.- 2 kg - 1500 rubalja.
Britanska brigaČeška hrana Super Premium klase odlikuje se širokim brojem proizvoda i visokokvalitetnog sastava, postoji vladar s vlažnom hranom.400 g - 300 rubalja.- 2 kg - 850 rubalja.- 7 kg - 2800 rubalja.
KanaganBritanska super premija, Bezernovaya, odlikuje se visokim sadržajem mesa, velikom količinom aditiva za vitamine.375 g - 400 rubalja.- 1,5 kg - 1500 rubalja.- 4 kg - 3000 rubalja.
Arden GrangeJoš jedna super premium hrana iz Velike Britanije, napravljena je bez zrna s sastojcima od prirodnog mesa i korisnih aditiva za hranu.400 g - 380 rubalja.- 2 kg - 1200 rubalja.- 4 kg - 2000 rub.- 8 kg - 3800 rubalja.


Bozita je švedska hrana visoke kvalitete koja će pomoći ne samo da normalizira probavni sustav, već će i poboljšati opće stanje mačke. Razlikuje se u širokom rasponu proizvoda.

*Cijene u članku naznačene su za veljaču 2020.

Članci o toj temi
LiveInternet