Psi za pse: cesta, prijenosna u kavezu na ulici

Odlazeći na putovanje, vlasnici pasa ne mogu uvijek pronaći s kim ostaviti svog ljubimca, a ponekad takva namjera nije u početku. Uzimajući psa sa sobom, neminovno ćete morati razmišljati o tome kako ga pružiti na cesti sa svime potrebnim, uključujući vodu. Ovdje dolazi do pomoći i dolazi prijenosni piće za pse.

Za što su prijenosni pijanci za piće pasa

Psi trebaju konzumirati vodu nekoliko puta dnevno. Norma tekućine ovisi o mnogim čimbenicima: veličini životinje, njenom načinu života i prehrani. Jedna stvar ostaje nepromijenjena: svaki kućni ljubimac uvijek treba imati pristup čistoj vodi.

Za što su prijenosni pijanci za piće pasa

Pitanist

Bilješka! Ako se prehrana sastoji uglavnom od suhe hrane za pse, poput savršenog fit -a, životinja treba konzumirati više tekućine dnevno.

Izvan kuće tijekom dugih putovanja ili izložbi s osiguravanjem ispunjenja ovog stanja, nastaju poteškoće. Ponesite veliku kućnu zdjelu sa sobom na cesti nepraktično. Također je nezgodno popiti psa iz obične boce. Prednost prijenosnih pića je u tome što njihov dizajn omogućuje da popijete kućnog ljubimca u pokretu, a da ne trošite puno vremena i bez riskiranja da budete ugušeni vodom.

Sorte pića za pse

Auto -čamac s vodom i auto dovodom s usavršavanjem usavršavanja

Sorte pića za pse

Uz uobičajene plastične, metalne i keramičke zdjele pogodne za kuću, pijanci pasa mogu se predstaviti u još nekoliko formata:

  • impotencija izgleda poput zdjele s poklopcem. To je dobro prikladan za dugotrajne pasmine, jer dizajn takvog pijenja pića sprečava vunu u vodu. Još jedna pogodnost leži u činjenici da se prilikom prevrtanja zdjele tekućina ne prolije, odakle je ime došlo;
  • Thermomise je opcija za pse koji žive u kavezima na ulici. U hladnoj sezoni funkcija grijanja ne dopušta da se tekućina smrzava u zdjeli. Takvi pivači rade od mreže, njihov dizajn osigurava pouzdanu zaštitu žice od grijanja;
  • Car tepih za pse ima poseban rezervoar koji je napunjen vodom. Tekućina postupno teče iz spremnika u tanjuru, pružajući stalnu dostupnost vode za kućnog ljubimca. Rezervoar može imati jednostavan konusni oblik ili složeniji dizajn s ugrađenim filtrima, kao što su, na primjer, u nosaču mama (kako izgleda, možete pronaći prema članku CM335E);
  • Prijenosna Fonan bušilica je druga vrsta automatskog pića, koja je pogodna za smještaj na ulici. Prikladno za situacije kada morate dugo ostaviti kućnog ljubimca;
  • I na kraju, posljednji pijač za pse je cesta. U ovoj kategoriji možete pronaći nekoliko različitih dizajna ujedinjenih po zajedničkim značajkama: prikladan oblik za savijanje, na primjer, u ruksaku na cestama i zaštita od curenja.

Koju zdjelu za cestu odabrati za psa

Prijenosni pića obično se izrađuju u obliku boce. Prikladno je držati ga u torbi, ruksaku ili čak popraviti konopom na ruci. Voda se ne prolije, a posebne mlaznice omogućuju vam da pijete psa bez ikakvih poteškoća. Različiti proizvođači nude veliki izbor dostupnih dizajna:

  • Aqua Dog District je boca s tanjurom pričvršćenim na vrat - privid prijenosne zdjele. Pri komprimiranju spremnika voda se prolila u tanjur, a kako bi je opustošila, dovoljno je da prestane pritiskati boce na zidovima;
  • Boca u slučaju koja se koristi kao zdjela za piće koristi se na sličan način. Jedina je razlika što se, kada se pritisne na spremnik, mora prebaciti. Voda teče u kućište pričvršćen vratom boce, a pas može piti iz nje, kao od običnog pića;

Koju zdjelu za cestu odabrati za psa

Aqua pasji piće piće

  • Termos format je još jedna dostupna opcija. Takav je piće spremnik, čiji je materijal od plastike, stakla ili metala, s velikim poklopcem koji se lako pretvara u zdjelu za piće;
  • Metalna boca s loptom u obliku lopte. Kućni ljubimac dobiva pristup vodi kad liže set lopte. Ova kuglica lagano probija kad se pritisne, prolazeći tekućinu, ostatak vremena sprečavajući.

Na mnogo načina, izbor ovisi o vlastitim preferencijama vlasnika psa. Svi razmatrani formati sjaja mogu jamčiti da se njihov sadržaj neće proliti prilikom nošenja u torbi. Tijekom kilograma psa, kako bi se izbjeglo prskanje vode, najpraktičnija opcija bila bi boca s kuglom s kuglom. Za psa, međutim, može biti poznatiji s pijancima s zasebnom posudom u koju se voda izlijeva.

Bilješka! Trošak pića više ovisi o njegovoj volumenu i materijalu proizvodnje nego o dizajnu.

Kako odabrati biračku piću

Postoje "fontane" dviju vrsta: mehanički i automatski.

Mehanički pijanci dizajnirani su da ga koristi na ulici za vlasnike privatnih kuća. Komplet uključuje crijevo koje je spojeno na vodovodni sustav. Pas može neovisno uključiti takvog pića: samo zakoračite na ploču tako da se pojavi mala fontana.

Važno! Obuka u ovome neće potrajati puno vremena, a također pridonijeti razvoju kognitivnih sposobnosti životinje.

Automatske verzije fontana su od velike popularnosti, jer su dobro prikladne za smještaj bilo gdje, kako na ulici, tako i u kući. Marke poput Drinkwell Original iz PetsAfe-a, Lotusa i Spring-a iz Feed-EX-a su slava. Pića ove vrste imaju spremnike različitih mogućih količina u kojima se voda izlijeva. Stalno se prolazi kroz filtre i izliva se u obliku male vertikalne ili vodoravne fontane.

Odabir između mehaničkog i automatskog kilograma, prije svega, trebali biste pogledati treba li se koristiti u sobi ili izvan nje. Nesumnjiva prednost mehanike je ta što je dovoljna da ga jednom povežete s vodoopskrbnim sustavom kako bi se osiguralo kućnog ljubimca još dugo unaprijed. Istodobno, automatizacija je kompaktnija i pažljiva, a njegov dizajn sprječava obilno prskanje vode.

Kako odabrati biračku piću

Mehanički spremnik

Kako koristiti psećeg pija

Auto -Wordings je najlakše koristiti, jer od osobe zahtijevaju minimalno sudjelovanje. Zbog činjenice da imaju poseban rezervoar za tekućinu, zaliha je dovoljna za duže vrijeme, a nema rizika da kućni ljubimac ostane bez pijenja.

Važno! Voda u pijenju mora se ažurirati svakodnevno, čak i ako pas nije imao vremena da je popije sve. Stajaća voda može naštetiti zdravlju životinje.

Leteći potezi pijenja u tom pogledu još je prikladnije, jer tekućina neprestano cirkulira. Oni također često grade filtre koji zadržavaju svježinu vode, što omogućava da se manje mijenjaju.

Kako koristiti psećeg pija

Automatsko piće za biranje

Automatski piće, posebno s filtrima, trebaju periodično čišćenje kako bi se spriječilo nakupljanje čestica zagađenja.

Cestovi su također jednostavni za upotrebu. Kad dođe vrijeme za piće psa, samo nabavite spremnik, izlijte sadržaj u priloženi kapacitet odabranog prikladnog formata i dajte ga kućnom ljubimcu.

Raznolikost vrsta pića za pse može vas zbuniti, ali odaberite najprikladnije u stvari jednostavno. Dovoljno je odlučiti u kojim će se uvjetima koristiti i koji je dizajn prikladniji za vlasnika i psa. To je prisutnost velikog izbora koji omogućuje svima da pronađu idealnu opciju za sebe.

Članci o toj temi
LiveInternet