Sada hrana za pse: svježa, prirodna holistička

Feed za pse proizvodi se u Kanadi. Postoji nekoliko vrsta za pse različitih pasmina, s različitim značajkama. Vlasnici pasa sve više obraćaju pozornost na sastav, vrlo je važno da je hrana prisutna bez kemijskih komponenti i zrna na životinjskom izborniku. Hranjenje za pse također je prikladno za životinje s alergijama, tvrtka ima posebnu liniju holističke klase. O svim vrstama hrane u članku.

Sastav hrane svjež i sada prirodan

Sada svjež za pse proizvodi pojas pojave koji odgovara psima različitih pasmina.

Protein je prisutan u obliku piletine ili ribljeg mesa. Na ambalaži njihov sadržaj nije naznačen kao postotak, ali sasvim je moguće nacrtati paralelu i otkriti da je malo biljnih proteina, samo 27 %.

Sastav hrane svjež i sada prirodan

Linija hranjenja ožiljak svježi

Krumpir ili grašak, koji su predstavljeni u krmi, služe kao zamjena za usjeve zrna koji su u bilo kojoj drugoj krmi. Pored njih, krumpirovo brašno, tapioka, slatki krumpir i leća mogu biti dodatno prisutni.

Bilješka! Ti se sastojci apsorbiraju mnogo bolje od pšenice ili kukuruza, što se često dodaje u premium feedove.

Izvor vlaknastih vlakana za pse je sjeme lana koje su bogate korisnim mastima. Naznačeno je i graška vlakna, jabuke, mrkva, banane, bundeva, špinat - upravo ta sorta pomaže u održavanju razine korisnih tvari u tijelu psa.

Masti su predstavljene uljama od repice, kokosovim uljima.

Mnogi vlasnici mogu zbuniti sljedeće aditive, na primjer:

 • kalcijev karbonat. Ovo je posebna boja, u sastavu se može nazvati dodatkom E170;
 • Slana sol, samo sol. Ovo je natrijev i kalijev klorid, respektivno;
 • Vitamini, minerali - Dodatni aditivi za hranu koji poboljšavaju probavu i opće zdravlje;
 • Sadržane aminokiseline potrebne su za tijelo za ispravno funkcioniranje. Hondroitin sulfat je koristan za zglobove.

Osim toga, sadrži razna biljka, bobice, oni su izvor korisnih tvari. Ali treba imati na umu da je njihov postotak sadržaja mali, što znači da je udio njihove korisnosti nepoznat.

Prednosti i nedostaci hrane sada

Sastav hrane

Prednosti i nedostaci hrane sada

Hrana za pse, kako ga neki uzgajivači u Rusiji nazivaju, ima prednosti:

 • Protein je prikazan u obliku svježeg mesa;
 • U sastavu nema usjeva zrna;
 • Visok sadržaj vitamina, minerala i drugih jednako korisnih tvari;
 • Tokoferol se koristi kao konzervans - prirodna komponenta;
 • Nov Feed za pse (još jedna verzija naziva proizvoda) prilično je uobičajena u cijeloj zemlji, možete ga kupiti u bilo kojoj trgovini.

Nedostaci uključuju samo sljedeće: u usporedbi s drugim tvrtkama, prilično visoki troškovi, što je opravdano kvalitetom robe.

Vrste hrane sada

Form Sci Fresh for Dogs ima veliku liniju raznih vrsta: za štenad, odrasle, starije pse. Veterinari savjetuju hranjenje pasa s problematičnom probavom s posebnim proizvodom. Tvrtka proizvodi nekoliko opcija za zapečaćeno pakiranje: mali dijelovi uzoraka od 230 g, kao i velike pakete od 2,5 do 12 kg.

Vrste hrane sada

Vrste hrane

Za štenad

Sada su svježi štenad dizajnirani posebno za pse kojima je potrebna posebna prehrana zbog stvaranja tijela. Zglobovi, kao i štene od kostiju, doživljavaju veliko opterećenje, a velike pasmine trebaju prehranu dobrog dobrog.

Bilješka! Ova suha hrana također pripada holističkoj klasi, koja uključuje maksimalnu prirodnost. Ovo je kreten dijeta, koja je stvorena uzimajući u obzir sve značajke psa.

Glavni sastojak je peradsko meso bez kostiju. Uzgajaju se na farmama u Kanadi, a losos su uhvaćeni u jezerima Britanske Kolumbije. Ovdje dolaze samo čisti fileti bez kostiju, kože ili drugog poginulih. Dakle, ovo meso sadrži maksimalnu koncentraciju hranjivih sastojaka. Protein, aminokiseline su vrlo potrebne za rastuće tijelo štenaca.

Ravnoteža proteina, masti i ugljikohidrata provjerava se posebno, uzimajući u obzir sve potrebe štenaca velikih pasmina.

Sastav također sadrži povrće, voće, pa čak i bobice. Oni zasićuju prehranu pravim vitaminima, elementima u tragovima koji se lako apsorbiraju.

Sada hrana za pse: svježa, prirodna holistička

Posebna opcija za štenad i pse malih pasmina

Za odrasle pse

Ova vrsta je pogodna za pse iz 1 godine života. Ovo je potpuno uravnotežena prehrana. Sada je svježa hrana za pse malih pasmina holistička, koja sadrži meso peradi, losos i ne sadrži ofsal.

Ima niz prednosti i pogodan je za pse u čistokrvnim:

 • Nedostatak offals, boja i mesnih proizvoda uzgojenih na hormonima u sastavu minimizira vjerojatnost alergijske reakcije;
 • Omega vitamini pomažu u održavanju kože i kose životinje u zdravom stanju;
 • Prebiotici, probiotici pomažu u normalizaciji probave;
 • Imunološki sustav aktiviraju antioksidanti.

Bilješka! U svom segmentu cijena takva je holistička hrana prilično jeftina.

Za starije pse

Bezernovy Feed za pse Nou također ima posebnu seriju koja je pogodna za starije i pse malih pasmina. Sadrži samo svježe sastojke 100 %: pureće meso, patke, losos. Dodane su i posebne masne kiseline, poput omega-3 i omega-6. Sadržani su u takvim aditivima kokosa i kanola.

Bilješka! Proizvod je potpuno odsutan kod žitarica koje tijelo slabo apsorbira. Samo svježe, meso bez kostiju, bez ofsal -a i drugih konzervansa. Izrađen je posebno u smanjenim granulama kako bi stariji ili mali psi mogli bez problema žvakati hranu.

Optimalna tjelesna težina podržava ravnotežu proteina, masti i svježeg disanja pruža posebne komponente. Stariji psi imaju zajedničke probleme, zbog čega postoje posebne komponente u strogu - glukozaminu, hondroitinu, koji podržavaju snagu mišića i kostiju.

L-carrany normalizira proces sagorijevanja masti i funkcioniranja srca životinje, a također ograničava razinu fosfora.

Za pse s osjetljivom probavom

Mnogi vlasnici često se suočavaju s alergijskim reakcijama kod kućnih ljubimaca. Pristup prehrani takve životinje trebao bi biti posebno odgovoran. Takva hrana za kućnog ljubimca trebala bi što više odgovarati potrebama kućnog ljubimca. Prirodnost i laka probavljivost - dva glavna principa.

Sada je prirodno holistički za pse pogodan za takvu životinju. Koristi samo svježu ribu bez kostiju, kože. Zbog toga je zasićen samo uravnoteženim proteinima, mastima. Pravilna prehrana jamči kućni ljubimac udobnu probavu. Ugljikohidrati su ovdje predstavljeni krumpirom, graškama, a ne žitaricama, kao u jeftinijim pogledima. Takve komponente samo su postavile probavni trakt, isključujući nadimanje.

Bilješka! Ako životinja ima alergijsku reakciju na ribu ili piletinu, tvrtka nudi posebnu verziju s janjećim filetom, krumpirom, jajetom i graškom.

Među prednostima vladara, razlikuje se veliki broj korisnih sastojaka, vitamina i aminokiselina. Prikladan je za odrasle kućne ljubimce od 12 mjeseci.

Sada hrana za pse: svježa, prirodna holistička

Za pse s osjetljivom probavom

Moderno tržište hrane za životinje prepuno je raznih vrsta i tvrtki, ali sada je svjež nesumnjiv lider u omjeru cijena/kvalitete. Brine o probavi, kostima i ljepoti pseće vune. Dobra prehrana ključ je zdravlja i velikog raspoloženja ne samo kod psa, već i njegovog vlasnika.

Članci o toj temi
LiveInternet