"Zaustavite cistitis": kako dati mačku

Opis, sastav i oblik oslobađanja

Kuća je sigurno radost: razigrana je, tajanstvena i graciozna, zanimljivo je gledati je. Ali igranje i hranjenje nisu sve odgovornosti dobrog vlasnika: životinje, poput nas, ponekad se razbole. Danas ćemo razgovarati o lijekovima za mačke "Stop-cistitis", za što i kako ga koristiti.

Opis, sastav i oblik oslobađanja

"Stop-cistitis" je lijek i preventivni lijek protiv. Otpustite ga u obliku tableta ili ovjesa.

Okrugli -prekriveni zelenkasti tableti prekriveni zaštitnom školjkom spakirani su u mjehuriće ili staklenke polimera, a zatim u kutije od kartona. Tablete dozirane 120 mg. Ljekovita svojstvaTamna ovjesa proizvodi se u bocama s poklopcima, u kutiji postoji i raspršivač za točno određivanje broja kapi "stop-cistitisa" za mačke različitih veličina.

Obje vrste lijekova sadrže nitroksoline, drootverine hidroklorid, kao i ekstrakte takvih biljaka:

 • Trava na autocesti,
 • Lišće koprive,
 • konjski rep,
 • Listovi lingonberryja, korijen slatkog slatkog luka,
 • Lišće breze,
 • Voće smreke.

Spomenute biljke uključuju flavonoide, tanine potrebne za zdravlje minerala životinja, vitamina i drugih korisnih tvari.

Dali si znao?1963. godine u svemir je napravljen prvi let mačaka. Felicett (kao pahuljasti astronaut) implantirao je posebne elektrode u mozak Felisetta, koji je tijekom leta tijekom leta poslao signale živčanih impulsa životinje na zemlju. Felisett je dovršio misiju dodijeljenu i sigurno se vratio kući.

Ljekovita svojstva

Zahvaljujući bogatom sastavu, lijek ima širok raspon radnji:

 • Protuupalno,
 • antimikrobni,
 • Antiseptički,
 • Diuretik,
 • Spazmolitički,
 • vazodilatacijski.

Kada se brinete za mačku, bit će vam korisno znati o stvarima kao što su: također pročitajte

Indikacije za upotrebu

Lijek je namijenjen liječenju mjehura, bolesti bubrega, upale uretre- za prevenciju ovih bolesti i tijekom razdoblja oporavka nakon kirurške intervencije- za prevenciju bolesti u različitim dijagnostičkim postupcima. Indikacije za upotrebu

Dali si znao?Na Cipru su arheolozi pronašli ostatke mačke u ljudskom grobu, znanstvenici su utvrdili dob pokopa u 7500. godine prije Krista. e. Ove informacije odbija činjenicu da su Egipćani bili prvi koji su ukrotili mačke, budući da spominjanje kućnih pahuljastih kućnih ljubimaca u egipatskoj kulturi datira iz razdoblja 2000. godine prije Krista. e.

Način primjene i doze

Shvatimo kako dati lijek mački. "Zaustavite cistitis" daje se obrokom ili ispod jezika dva puta dnevno tijekom liječenja, jednom za prevenciju u roku od pet do sedam dana.

Tablete

 • Pojedinci težine do 5 kg norme jednog -vremena - jedna tableta;
 • Teška više od 5 kg - jedna i pol tableta.

Pogledajte upute za upotrebu drugih mačaka za mačke, kao što su :,

Suspenzija

Ovjes prije upotrebe mora se temeljito uzdrmati dok se sediment ne otopi. Doziranje (dnevno):

 • težina do 5 kg - 4,0 ml;
 • Više od 5 kg - 6,0 ml.
Način primjene i doze

Važno!Trajanje tijeka liječenja na temelju dijagnostičkih podataka i trenutnog stanja zdravlja pacijenta određuje veterinar.

Sigurnosne mjere

Osoba sklona alergijama trebala bi mjeriti lijek za kućnog ljubimca s oprezom, kada udari u kožu ili sluznicu, morate isprati čistom vodom. Ako postoji snažna reakcija, morate se posavjetovati s liječnikom, s umetanjem iz lijeka.

Kontraindikacije i nuspojave

Alat je kontraindiciran kod životinja s bolestima srca i jetre. Sredstva za njegu mačaka i ženki nosača daju se tek nakon savjetovanja s liječnikom. Sigurnosne mjere

Važno!Kada liječite kućnog ljubimca, pokušajte ne propustiti sljedeći lijek - morate početi sve iznova.

Negativne posljedice pri uzimanju lijeka "zaustavljanje-cistitis" u preporučenoj dozi prema uputama za uporabu za mačke nisu primijećene, postoje rijetke iznimke-alergija na neke komponente. S netolerancijom, liječenje treba zaustaviti ovim alatom.

Rok trajanja i uvjeta skladištenja

Lijek je pohranjen na suhom, ne osvijetljenom mjestu, daleko od hrane i hrane, na prosječnoj temperaturi. Zatvoreni spremnici se čuvaju do tri godine, ovjes - dvije godine.

Savjetujemo vam da saznate o takvim suhim hranom za mačke: i

Zaključno - Potvrda za vlasnike pahuljica: Ako životinja odbije hranu, često trči do pladnje i istodobno se očito jača, pokušava se sakriti od vas, a ne postoji pitanje uobičajenih igara, trebate Obratite se veterinaru. Što prije obratite pažnju na ove simptome, brže ćete pomoći svom ljubimcu.

Članci o toj temi
LiveInternet