Gemon (hrana za mačke i mačiće): opis i sastav

Mačka - Slatki ljubimac. Treba se hraniti korisnim proizvodima, koji uključuju kalcij, vitamine, ugljikohidrate i druge korisne elemente u tragovima. GEMON - CAT Food, koja sadrži sve navedene komponente, a još više.

Informacije o proizvođaču

Feed na ruskom ruskom često se izgovara kao "gemun", "Jimon" ili "Pearl". Dobro poznata tvrtka Monge, koja je osnovana u dalekom 1963., uključena je u proizvodnju ovog branda.

Informacije o proizvođaču

Gemon za mačke

Baldassara Monge, koji je osnivač tvrtke, bio je angažiran u uzgoju pilića prije proizvodnje hrane. Opskrbio je meso ovih ptica u najelitnije talijanske restorane. Monge dugo vremena nije znao gdje staviti ostatke mesa i kostiju nakon lica kokoši. Međutim, 1963. godine, odlučio ih je koristiti za proizvodnju mačke i pseće hrane.

Zanimljiv! Upravo je uz pomoć Mongea stvoren novi moderni smjer - Proizvodnja konzervirane hrane za kućne ljubimce.

Tijekom godina svog postojanja, ova se tvrtka uspjela uspostaviti kao proizvođač kvalitetne hrane za mačke i pse. U početku je tvrtka stekla slavu u Italiji, ali s vremenom se proizvodi počeli prodavati u drugim europskim zemljama.

Danas je Monge jedan od najpoznatijih proizvođača Pesemon Feed -a za kućne ljubimce. Njihov asortiman neprestano ažuriraju proizvodi s neobičnim ukusom.

Sastav mačjeg proizvoda

"Jimon" za mačke jedan je od najboljih jeftinih feedova koji se danas mogu naći u trgovini. Većina gemuna cijeni se za komponente koje su sadržane u njegovom sastavu.

U proizvodnji mačjeg proizvoda koriste se sljedeći sastojci:

  • Žitarica. Ovo je glavni izvor ugljikohidrata za domaće mačke. Sastav sadrži oko 5-7 % žitarica, što je sasvim dovoljno za zasićenje tijela životinja ugljikohidratima.
  • Riba. Ribarske sirovine, koje su dio "bisera", sadrže puno proteina. Paket određuje da krma sadrži 8 % svježeg lososa i tune. Upravo te komponente daju Jimonu ugodnu aromu ribe koja toliko privlači kućne ljubimce.
  • Meso i masti. Pored ribljeg mesa, sastav sadrži piletinu u količini od 15 %. Nema detalja o mastima, jer na paketu proizvođač nije ostavio detaljnije informacije o njima.
  • Aditivi za minerale. Mačka hrana sadrži mnoge mineralne komponente koje trebaju mačke.

Proizvodi također imaju prebiotike i kvasac. Također, u proizvodnju se dodaje malo juke Shidigera kako bi se smanjio neugodan miris izlučivanja mačaka.

Paleta proizvoda

Prije nego što kupite "Jamon" za hranjenje mačaka, morate se upoznati s nizom proizvoda. Uključuje dolje opisane sorte.

Odrasla osoba

Ovo je puna prehrana koja je prikladna za mačke od godinu do deset godina. U proizvodnji odrasle osobe gemun, u hranu je dodana optimalna količina omega-6 i omega-3 masnih kiselina. Zahvaljujući ovim komponentama, životinjska kosa postaje jača i sjajnija.

Sastav mačjeg proizvoda

Gemun odrasla osoba

Odrasla za gemun također sadrži elemente u tragovima, zahvaljujući kojima se obnavlja bakterijska flora kućnih ljubimaca i poboljšava se funkcioniranje probavnog sustava.

Mače

Gemon mače - hrana za male mačke stare do sedam mjeseci, koje su još uvijek prerano za sterilizaciju. U proizvodnji takvih proizvoda koristi se svježa piletina u kojoj su mnogi korisni proteini i ugljikohidrati. U sastavu su i rižine riže s brzo apsorbiranim ugljikohidratima.

dodatne informacije! Za razliku od ostatka asortimana, gemon mače ne sadrži konzervanse i boje. Stoga je za mačiće apsolutno siguran i nije u stanju naštetiti njihovom zdravlju.

Stariji

Gemon Senior proizvodi se posebno za mačke starije od jedanaest godina. U sastavu je ova hrana slična ostatku raspona proizvoda od ovog proizvođača. Gemon senior dodao je 5 % riže i drugih žitarica za poboljšanje probave životinja. Sastav također sadrži svježe pileće meso i kukuruzni gluten.

Dodatni sastojci - morska poremećaja i riba. Točan broj ovih sastojaka nije poznat.

U zatvorenom prostoru

GEMON INDOOR koristi se za hranjenje mačaka koje se malo kreću i ne hodaju svježim zrakom. Karakteristična značajka ove hrane iz drugih sorti je veliki broj vitamina u sastavu. Sadrži i masne kiseline i pileće masti. Kao i druga hrana za mačke, zatvoreni su kvasac, meso i žitarice.

Dlaka

Mačke, u želucu koji sadrže puno kvržica za kosu, veterinarima se savjetuje da daju gemun. Takva hrana pomaže u poboljšanju probave i uklanjanja kvržica iz želuca.

Paleta proizvoda

Kugla za dlaku

Lopta je izrađena od zdrobljene riže i pilećeg mesa. U njega se dodaje i kukuruzni gluten, što je zamjena za životinjske proteine. Osim toga, u sastavu su nagrada za losos, riblje jetre i mineralne nagrade.

Koju hranu odabrati za odrasle mačke i mačke

Mnogi ljudi, videći ogroman asortiman gemun proizvoda, ne mogu odabrati što kupiti za kućne ljubimce. Za mačke i mačke starije od godinu dana, apsolutno svaka hrana od gemuna, osim mačića, prikladna je. Takav feed sadrži sve elemente u tragovima koje je tijelo mačaka potrebno.

Cijena i gdje kupiti

Hranu možete kupiti "Jimon" za mačke u trgovinama za kućne ljubimce u bilo kojem gradu. Ove proizvode možete pronaći i u internetskim trgovinama specijaliziranim za prodaju proizvoda za kućne ljubimce.

Trošak takve hrane nije vrlo visok. U prosjeku, mali paket za tramce košta 65-70 rubalja*.

Za i protiv

Gemon mačići, kao i svi drugi slični proizvodi, imaju nedostatke i prednosti. Glavna prednost feeda može se pripisati sljedećem:

  • pristupačni trošak;
  • Različite hrane: konzervirana hrana, pauk;
  • Sadržaj velikog broja minerala i vitamina.

Koju hranu odabrati za odrasle mačke i mačke

Različiti proizvodi omogućuju vam da lako odaberete pravu hranu svojoj mački

Međutim, takvi proizvodi također imaju određene nedostatke:

  • Sastav ne doseže premium klasu malo;
  • Nema dovoljno žitarica;
  • Prisutnost proizvoda za preradu.

Gemon je dobra hrana koja je pogodna za hranjenje domaćih mačaka. No, prije nego što ga koristite, morate se upoznati s komponentama iz kompozicije, kao i proučavati cijeli asortiman proizvoda.

* Cijena je relevantna za veljače 2020.

Članci o toj temi
LiveInternet