Kako nazvati trostruku mačku djevojku: zanimljive mogućnosti nadimka

Pojava novog kućnog ljubimca u kući može stvoriti veliki problem. Što nazvati kućnog ljubimca ... možete hodati nekoliko dana zaredom i razmišljati o svim opcijama zaredom, ali ništa što možete pronaći. Ali postoje slučajevi kada je jedan pogled dovoljan da shvati koje će ime biti. Ako se mačka pojavila u kući, onda će ova divna kreacija donijeti puno topline i radosti. Mačka s tri kolove donijet će posebnu sreću vlasniku. S njima je povezano i puno znakova, oni nisu samo lijepi i simpatični, vjeruje se da će mačke s takvom tajanstvenom bojom donijeti sreću i sreću u kuću. Samo su mačke trobojne, mačke su vrlo rijedak slučaj. Prvo što treba riješiti je ono što nazvati trostruku mačku djevojku.

Savjeti za odabir imena

Ponekad je nadimak kućnog ljubimca povezan s njegovim karakterom i kvalitetama. Ali istodobno, to bi trebalo razmišljati tako da favorita na prvom pozivu vlasnika govori u svoje ime. Izvori za inspiraciju pri odabiru imena mačke mogu biti imena ljudi, likovi iz bajki, crtića ili filmova, ime gradova i zemalja, cvijeća ili hrane.

Savjeti za odabir imena

Lijepa trobojna mačka

Prilikom odabira imena za mačku, vlasnik bi trebao obratiti pažnju na sljedeće:

  • Da bi se mačka brže naviknula na njegovo ime i počela mu reagirati, potrebno je da u njemu budu suglasnici - sha, che, što. Takvi će zvukovi nužno privući pažnju kućnog ljubimca, zahvaljujući kojem će se sjetiti svog nadimak, na primjer, Francesca, Glasha, Chelsea, Sliver, Yummy, Bee, Rachel za nekoliko dana;
  • Nadimci koji sadrže zvukove sa i z, u kombinaciji s slovima B, K, T, na primjer, Dusya, Marquis, Fisya, Musya bit će vrlo izražajni;
  • Iskusni uzgajivači preporučuju odabir takvog imena tako da stres pada na prvi slog, tako da će životinja osjetiti da je njegovo ime, na primjer, Asya, Alice, Bonya, Lucy;
  • Ako želite odabrati dugo ime, onda je bolje smisliti nešto smanjeno i suglasno s sadašnjošću, na primjer, Isabella-Dravota-Bella/Dora, Ivi-Brittani-Betty/Brivi. Ali trebate se zaustaviti na jednoj opciji, jer mačka neće razumjeti koje je ime za govoriti.

Bilješka! Ne birajte nepristojne nadimke, vjerujući da je to zabavno. Mačka, naravno, neće shvatiti da su je nazvali opscenom riječju, ali prijatelji i rođaci mogu biti vrlo iznenađeni ovim izborom. Ako se odlučite za novog prijatelja, onda morate pokazati poštovanje prema njemu.

Ime ovisno o pasmini

Kad se pojavi novi kućni ljubimac, postavlja se pitanje kako možete nazvati malu mačiću djevojčicu s tri kolove. Za trobojne mačke egzotičnih stijena, postoji vrlo velik izbor imena koja će dobro naglasiti njihovu osobitost i nepromjenljivost, kao što su: Margot, Adeline, Lira, Lyria, Astra, Bagira, Tiguan, Zelda, Bellatris, Kairo, Izid, nile , Aljaska, Moana.

Tri korona perzijska i mačke pasmine turskih kombija mogu se nazvati Persefonima, Perseus, Snezh, Wanda, Adele, Juliet, Abigel. Ovi nadimak vrlo su prikladni za simpatične, voljene, vjerne, ali istodobno vrlo aktivne mačke ovih pasmina, koje se mogu satima uhvatiti u stanu, ali ne i za uhvatiti.

Bilješka! Fidget se također može nazvati munjama, flash pogonom, quicks.

Ime ovisno o pasmini

Trobojni mačji turski kombi

Kao što možete nazvati trobojnom bobtail mačkom, koja je vrlo jaka, podebljana i smiješna? Vrijedno je privući takva imena kao što su Tiger, Shelya, Sally, Kitty, Sherry, Jesse, Riley, Juliet.

Za tajlandsku ili sijamsku pasminu lijepe plemenite boje, imena poput nimfe, Isabelle, Sima, Cassandra, Siam, Iris, Lara, Afrodita, Naomi, Sarah su prikladni. Ova imena naglašavaju bogatstvo i luksuz vrste.

Sljedeća imena prikladna su za mačke s pasminom Maine-kun: Queen, Ranesmi, Athena, Leia, Nice, Agnes, Mirabella. Mačke ove pasmine su vrlo velike, pa imena ove vrste samo naglašavaju njihovo veličanstvo.

Britanska i škotska mačka okarakterizirana je kao pametan i ljubazan kućni ljubimac. Imena su prikladna za mačke trostruke boje: Rufi, Pepelinka, Rebecca, Ophelia, Nephid, Leila, Bella, Ivy, Alice, Ruta, Princess, Tina, Virginia.

Imena sa značenjem

Škotska mačka Tribolor bojanje

Imena sa značenjem

Mnogi vjeruju da ako životinju imenujete s imenom sa značenjem, to će biti. Ako želite nešto jednostavno, i tako da je nadimak za trobojnu slatku mačku sa značenjem, postoje mnoge značajne mogućnosti.

Ljubav i ljepota nosi imena: Agatha, Agnes, Paulina, Linda, Amelia, Chloe, Sophie, Lily, Ruby, Jessica, Freya, Megan, Haley, Bettani, Hannah, Roxanne, Josephine, Venera. Imena Grace, Nata, Flexi, Leila, Palette, PIS, Masha, Trinxi, Mercy, Felicia, Rainbow, Tori, Kaleria, Tai, Manunia, IRaid, Petnaest, Seraphim, Agafya, Regina, podrazumijevanje i vjernost. I mačke s nadimcima Atene, Aivory, Penelope, Odette, Miranda, Rebecca, Hillary, Susanna, Artemis, Monica, Susan, Patricia, Tilda, Aurora, Piper, Ursula, Tabatta, Sophie, često se karakteriziraju kao pametne životinje.

Često nadimci s imenom hrane prima mačke, ali postoji nekoliko smiješnih opcija za mačku: marshmallow, pampushka, vaz, lepinj, bombon, kefir, iris, peciva, ulog, ulog , slatkiši, kotlete. Takvi su nadimci posebno prikladni za one životinje koje imaju ovisnost o jednom od proizvoda. Možete i sami pokušati pokazati kreativnost, lagani humor neće uvrijediti mačku, ali naprotiv, svi će se dodirnuti.

Imena kako bi privukla sreću

Mačke koje vole jesti

Imena kako bi privukla sreću

Svi vlasnici kućnih ljubimaca žele da njihov ljubimac donese puno sreće. Često je prvi koji je ušao u novu kuću u mačku, a ako je i trobojnica, sreća će nužno prestići sve nove doseljenike. Također se kaže da su mačke s imenima poput Avery, Nanda, Zarina, Vicki, Hera, Anastash, Kumush, Fortune, Aurika, Gerda, Lucky, Lada, Cyril, Eureka, Maysara, Barbara, Dina, Nesser, Asterisk, OLVIA, Olvia, Laurika, Madeline, Eva, Naska, Nubia, Arina, Harina, Happy, Vanessa, Ellie, Lars, Rognnet, Dinara, Josephine, Lavanda, također donose sudjelovanje. Ako vjerujete, onda će sve.

Bilješka! Imena kao što su Lucifer, Vera, Wulf, bolje je ne dati mačku, jer nose negativno.

Ostale varijante rijetkih i lijepih nadimka

Imena za mačke koje imaju lijepu trobojnu boju, nevjerojatnu količinu, ali ako želite nešto zaista neobično, tajanstveno, rijetko, to jest još nekoliko opcija: Trinity, mistik, Kasiopeja, Arizona, Dream, Delaila, Miladya, Cinnamon, Vivi, Miya, Coco Chanel, Jeannette, Vanessa, Evelyssa, Dryad, Nevada, Roxy, Glori, Tiffany, Lightning, Eilin, Pandora, Lestrada, Gabbi, Patricia, Buffy, Alex, Priests, Grace, Juno, Jasmone , Beatrice, Beatrice Tsunami, Adriana, Dolly, Ariel, Zlata, Andromeda, Cynthi, Jaconde, Barbara, Violetta, Charlotte, Grim, Carmen, Elma, Julia, Julia. Svaki vlasnik mačke provjerit će kreativnost i individualnost takvih nadimka.

U svakom slučaju odaberite. Glavna stvar je pokazati maštu i kreativnost, a odgovarajuće ime će se pojaviti neočekivano.

Članci o toj temi
LiveInternet