Berkeley (pseća hrana): konzervirana hrana i suhi obroci

Berkley - Konzervirana hrana za pse povezane s holistikom. Sadrže samo prirodne proizvode s visokom prehrambenom vrijednošću. Raspon proizvoda je velik, ali to ne sprečava proizvođače da izrađuju hipoalergene spojeve.

Berkley zaštitni znak i proizvođač zemlje

Njemačka tvrtka "Berkeley" proizvodi prirodnu industrijsku hranu za kućne ljubimce. Tvrtka je podružnica velikog njemačkog proizvođača zvanog Landguth Heimtiernahrung GmbH.

Berkley zaštitni znak i proizvođač zemlje

Berkeley logotip

U proizvodnji svojih proizvoda koriste ne samo sirovine visoke kvalitete, već i najnoviju opremu koja vam omogućuje održavanje maksimalne koncentracije korisnih tvari prilikom prerade proizvoda. Proizvodnja je u potpunosti ovjerena prema Kodeksu NASSR -a i IFS Standarda. Svi sastojci za proizvodnju kupuju se na lokalnim farmama, proizvodi su stroga odabir kvalitete.

Bilješka! Prva suha industrijska hrana za životinje dobivena je 1860. prešavši suho povrće, pšenicu i govedinu krv.

Berkeley konzervirana hrana za pse pripada vrhunskim proizvodima, koji sadrži oko 67% prirodnog mesa. Kao što je ranije spomenuto, to su holistika - posebna industrijska hrana za životinje. Omjer proteina, masti i ugljikohidrata u njima je najbolje uravnotežen. Sastav bunara -razmišljanja pomaže tijelu kućnog ljubimca da živi zdrav i puni život.

Za proizvodnju proizvoda koriste se najkvalitetnije sirovine. Vlasnici pasa opetovano su primijetili da se uz redovnu upotrebu ove hrane za pse poboljšalo rad probavnog sustava njihovih kućnih ljubimaca.

Detaljne karakteristike feeda Berkeley

"Berkeley", feed za pse, dostupan je u nekoliko oblika, što vam omogućuje da odaberete najpoželjnije u određenom slučaju. Prije nego što je prvi put nabavio novi industrijski sastav, vlasnik životinje preporučuje se pažljivo upoznati sa sastojcima navedenim u postotku.

Detaljne karakteristike feeda Berkeley

Asortiman Berkeley proizvoda za pse

U Berkeleyevima se hrani psima, količina mesa je otprilike 67%, sljedeća komponenta je juha, zbog kojih hrana postaje vlažna, a zatim ide po listi komponente povrća ili žitarica, maslinovog i mineralnog ulja.

Bilješka! Proizvodi njemačkog proizvođača pripadaju kategoriji premium klase, a ne super premium klasa, jer bi u drugom slučaju sadržaj mesa u sastavu trebao biti najmanje 70%.

Zaposlenici tvrtke uvjeravaju da kvalitetu isporučenih početnih sirovina provjeravaju ručno zaposlenici. Zahvaljujući izvrsnim karakteristikama proizvoda Berkeley, vlasnici kućnih ljubimaca primjećuju poboljšanje u njihovom izgledu, kao i normalizaciju probave.

U hranjenju nema konzervansa, okusa, sintetičkih boja i drugih kemijskih aditiva. Linije hrane se razvijaju uzimajući u obzir fiziološke karakteristike životinja - za različite pasmine i starosne skupine.

Suha hrana "Berkeley"

Suha hrana izrađena je od tri različite vrste. Sastav sadrži 56% svježeg mesa i 44% svježeg povrća i voća. Tijekom proizvodnje ne koristi se brašno od mesa -kost. Kao početne sirovine, izuzetno svježe meso služi. Zbog toga je hrana odlična hranjiva i ukusna kvaliteta.

Preporuke za prehranu

Suha hrana "Berkeley" za pse

Kako bi se smanjila vjerojatnost razvoja alergijske reakcije, koriste se formule bez monoproteina bez ograničenih skupa prirodnih komponenti. Također, sastav nužno sadrži voće, šumske bobice, špinat i spirulinu. Kao izvor hondroitina i glukozamina, koristi se zeleni mellusk s Novog Zelanda.

Konzervirana hrana "Berkeley"

Konzervirana hrana "Berkeley" za pse također se naziva vlažni pauci i juhe. Predstavljeno je oko 10 opcija za razne ukuse, pogodno za sve pasmine pasa.

Prednosti i nedostatci

Konzervirana hrana "Berkeley"

Glavni sastojci konzervirane hrane su meso, krumpir, mrkva, voće, repe i dodatno kompleks vitamina, ekstrakti ljekovitih biljaka. Postoje i ne -redovni proizvodi koji se sastoje od smeđe riže, rezanci, divljači i mrkve. Sastavna komponenta konzervirane hrane je samo juha.

Bilješka! Za pse sklone razvoju alergijskih reakcija razvijene su konzervirane hrane s povrćem i puretinom.

Sva raznolikost vlažne konzervirane hrane namijenjena je prevenciji razvoja ili liječenja bolesti. Na primjer, patologije razvoja ili bolesti mišićno -koštanog sustava, pretilosti, zatajenja srca i bubrega, zatvor, dermatitis, alergijske reakcije i probavna osjetljivost.

Vlažna hrana izrađena je u dva oblika izdanja: u pauhesu i limenoj banci. Prikladno je koristiti prvu zahvaljujući funkcionalnoj ambalaži, što sprečava proizvod da ustupi mjesto proizvodu, a potonji duže zadržava korisna svojstva mesa.

Preporuke za prehranu

Uvođenje vlažne hrane u prehranu, potrebno je promatrati skup jednostavnih pravila. Ispravna ravnoteža različitih vrsta hrane omogućit će vam da održavate dobar apetit i dobro zdravlje kućnog ljubimca dugi niz godina.

Berkeley (pseća hrana): konzervirana hrana i suhi obroci

Zdravi razigrani štenad

Glavne preporuke za prehranu:

 • Mokra hrana + suha u omjeru od 25% za 75%, respektivno.
 • Ne možete nahraniti psa samo industrijskim konzervatorijom, ako to nije hitna potreba.
 • Ako pas jede sa zadovoljstvom i suhom i vlažnom hranom, tada se može izmjenjivati.
 • Mokra hrana + kućna hrana u omjeru od 25% za 75%, respektivno.
 • Ukusni industrijski sastav ne bi trebao biti više od 10% dnevne prehrane, jer sadrži visoku koncentraciju zasićenih masti.
 • Ako je pas samo vlažna hrana, da biste izbjegli razvoj problema sa zubima, morate dodatno kupiti mineraliziranu ili ukusnu kost za kućnog ljubimca.

Bilješka! Naravno, postoje jeftiniji analozi industrijskih sastanaka, ali njihovo hranjenje kontinuirano može nanijeti ozbiljnu štetu zdravlja svog voljenog PET -a.

Prednosti i nedostatci

Berkley - Pseća hrana, koja je prilično dugo razdoblje, unatoč visokim troškovima, vrlo je popularna. Glavne prednosti, prema pregledima uzgajivača pasa i veterinara:

 • visoka kvaliteta kupljenih proizvoda;
 • velika količina svježeg mesa (janjetina, puretina, teletina, govedina, piletina, ovisno o preferencijama psa);
 • Nema konzervansa, kemikalija i različitih pojačala okusa;
 • Razni ukusi;
 • Sastav je dodatno obogaćen vitaminima i mineralima.

Berkeley (pseća hrana): konzervirana hrana i suhi obroci

Proizvodnja tvrtke "Berkeley"

Što se tiče nedostataka, domaći uzgajivači pasa bilježe nekoliko:

 • Ne možete davati hranu kontinuirano;
 • Trošak je prilično visok;
 • ne može se kupiti u bilo kojoj trgovini.

Spremna -izrađena industrijska hrana je univerzalna, zbog činjenice da su tijekom godina rada razvijeni uravnoteženi spojevi i odraslih pasa i štenaca. Ipak u prodaji postoje odvojene linije za liječenje pretilosti i za pse sklone razvoju alergijskih reakcija.

Članci o toj temi
LiveInternet