Imena za francuske buldoge: kako nazvati djevojčicu i dječaka

Odabir prekrasnog nadimka za kućnog ljubimca nije tako lako. Potrebno je uzeti u obzir karakteristike životinje, njegove karakteristične značajke. Imena za francuske buldoge mogu biti lijepa i neobična.

Opće preporuke

Izgled kućnog ljubimca u kući prepun je velike radosti. Dijete odmah privlači pažnju svih članova obitelji. Vlasnik je suočen s problemom - što nazvati štene.

Opće preporuke

Nije potrebno koristiti nadimke iz genealogije, jer su glomazni i neugodni

Da biste to učinili, bolje je pridržavati se nekoliko jednostavnih pravila:

  • Morate odabrati kratak i jednostavan nadimak. Takva riječ pas će se pamtiti lakše. Ako je vrijednost, na primjer, dugo ime, Francis Ridhenild Cinnamon, ovu opciju možete ostaviti za službene slučajeve, a u ostatku da nakratko nazovete bebu Franka;
  • veličinu kućnog ljubimca, njegove boje i pasmine treba uzeti u obzir. Te će informacije smisliti mnoge varijante imena;
  • Ne zovite psa na isti način kao i prethodni;
  • Ne preporučuje se odabir ljudskih imena.

Bilješka! Mnogi vlasnici ne razumiju odgovornost u odabiru nadimka. Njena buduća budućnost ovisi o značenju imena psa. Na primjer, ako se pas u šali naziva imultus, malo je vjerojatno da će oduševiti intelektualna dostignuća.

Što razmotriti prilikom odabira

Ime se ne daje uvijek psu odjednom, kako će se roditi. Neki uzgajivači rezerviraju bebe unaprijed i nude budućim vlasnicima da sami odaberu nadimak.

Važno! Svi štenad za smeće trebaju započeti s određenim slovom. Ovo se pravilo strogo promatra.

Bolje je nazvati psa nadimkom od 1-2 sloga. Takve su riječi lakše uočiti, a pas razumije intonaciju vlasnika. Cikolozi preporučuju odabir opcija koje imaju prvi šok slog.

Naziv pasmine također može sugerirati koje nadimke možete uzeti. Na primjer, za buldoge su odabrane opcije u zemlji podrijetla.

Važno! Ne pravite previše složene dizajne koje je teško pamtiti i izgovarati. Pas ne opaža ime 4-5 riječi, tako da je ova opcija samo za dokumente.

Popularni nadimci za dječake

Mužjak može imati različite simpatične nadimke - huligan, nasilnik, optimist, zamjenik itd. Ali bolje je odabrati lijepo i elegantno ime koje će odražavati karakter kućnog ljubimca.

Značenje

Svako ime ima svoje posebno značenje, to se mora uzeti u obzir pri odabiru. Na primjer, Hector se prevodi kao "branič", a Austin je "solidan". Znajući značajke svakog nadimka, možete odabrati najprikladniji nadimak. Na primjer, ljubitelj lepre -se može se nazvati Loki, a plemeniti pas Hesser. Neustrašivi kućni ljubimac vrijedan je nadimak Borey.

Po izgledu

Ako pažljivo proučite svog psa, u njemu možete pronaći puno karakterističnih značajki. Na primjer, crvena boja omogućuje vam da nazovete njezino crveno, sunce, persimmon, jantar itd. P. - Sve to vam omogućuje da izrazite značajku vune.

Bilješka! Buldog crne boje naziva se Simon, Yulvin, Stefan.

Ako pas ima plave oči, onda se može nazvati safir ili topaz. Smeđa vuna omogućuje vam davanje sljedećih imena - čokolada, kreker, kakao, paste.

Ne bojte se pokazati maštu. Smiješan nadimak prikladan je za psa veselog.

Boja

Francuski buldozi su različite boje. Stoga možete napraviti boju karakteristične značajke psa. Na primjer, opcije tigra kombiniraju se s imenima Sherkhan, Amur, Boniface, Basil. Bijela boja omogućuje vam da buldog nazivate Emmanuelom, Xenophon, Snowball, članak.

Cool opcije

Možete pristupiti pitanju odabira imena s izvorne strane. Pas možete nazvati bagel, ukrcaj, sudac, cheburek. Tiger pas je nadimak Belyash.

Što razmotriti prilikom odabira

Ništa manje smiješne opcije drobljenje, kreker, omlet

Ne bojte se pristupiti pitanju odabira nadimka za kućnog ljubimca u smislu humora. Takav nadimak, lagan i neobičan, lako će se zapamtiti. Ostali ljubitelji pasa također će procijeniti kreativno.

Bilješka! Nadimke možete dati u čast Gadgets tetris, pametni telefon, ipad.

Temperament

Francuski nadimci za pse mogu ukazivati ​​na prirodu nosača. Empyusitis prevodi kao brz, a brza je brza. Santi Nitusha je tiha, takvo je ime prikladno za skromnog psa.

Mobilni dječak može se nazvati Shustrik, Typhoon, Robin ili odabrati smiješne opcije - Skoda, Fidget, Shilo. Potrebno je pažljivo promatrati kućnog ljubimca, to će istaknuti njegove svijetle karakterne osobine.

Ljubitelj naloga bolje je nadimak policije, čuvara, stražara itd. P. To će ga istaknuti među ostalim psima.

Bilješka! Ponekad vlasnik postane lako i daje nadimak u čast vremena rođenja, na primjer, zima.

Aristokratski nadimci

Vlasnik životinje možda želi naglasiti jedinstvenost i status psa. Stoga se suočava s problemom kako nazvati francuskog buldoga djevojkom ili dječakom lijepo i elegantnim.

Opcije za muškarce

Obukoviti plemenito ime psa nije tako laka stvar. Impresivni i spori pas može se zvati Louis ili Francis, to je bilo ime velikih kraljeva.

Više mogućnosti - Gaston, Athos, Aramis. Kada odaberete, možete se osloniti na klasičnu literaturu ili plemenite rodovnice.

Opcije za kučke

Francuski nadimci za ženske pse - Martina, Lucia, Helen, Adele. Vlasnici često zovu kućne ljubimce u čast poznate osobnosti. Na primjer, nakon m. Monroe je postala poznata, njezino se ime koristilo za životinje.

Kratke i zvučne mogućnosti - Emma, ​​Elsa, Ket, Leon.

Psi poznatih ljudi

Francuski nazivi za pse predstavljeni su u velikom broju. Kći Nikole II zvala se Ortin, a Yusupov je također imao buldoga, ali njegovo ime nije poznato. Chaliapin je imao nekoliko pasa.

Popularni nadimci za dječake

Buldog glumica m. Trakhtinbergovo ime je MIA

U Rusiji se psi također nalaze među slavnim osobama. U d. Spirina, tvorac grupe Tarakans je buldog. Postoji takav kućni ljubimac od k. Richie, m. George, L. Vaikule. Stoga se francuski buldog sigurno može nazvati jednom od najpopularnijih pasmina.

Bilješka! Različite pasmine su popularne u Francuskoj. Buldozi se smatraju psima za elite, aristokrate, uspješne ljude.

Kako se kućnog ljubimca ne bi trebao nazvati

Ne možete psu dati uvredljiva ili ponižavajuća imena - glupa, prljavština, nakaza itd. P. Također je vrijedno napustiti nadimke za bljesak - Ball, Bobik, Barbos, Tusik, itd.

Važno! Kada odaberete ime, trebali biste obratiti pažnju na njegovo značenje.

Ne preporučuje se korištenje odvratnih riječi. Kućnog ljubimca će morati biti pozvan na ulicu, pa je bolje odabrati prekrasan nadimak.

Utjecaj na karakter

Nadimci za buldoge mogu biti smiješni, aristokratski, zvučni. Koju opciju odabrati, svaki vlasnik odlučuje. Neki radije idu na jednostavan način, oni smanjuju službeno ime iz dokumenata. Na primjer, Justin Phantomas original u svakodnevnom životu može postati jazz.

Neki se radije imenuju na francuski način, jer će to psu omogućiti edukaciju inteligencije. Vjeruje se da će pogrešno odabrani nadimak uzrokovati probleme s ponašanjem. Dob psa traje oko 10 godina, pa morate odgovorno pristupiti izboru imena.

Članci o toj temi
LiveInternet