Odjeća i cipele za pse veličine

Dimenzije odjeće: stol stola

Ako postoji želja da udovoljite kućnom ljubimcu s novim kućnim ljubimcem, prije nego što ga kupite, morate ispravno odrediti veličinu odjeće za psa.

Male stvari ograničit će pokrete kućnog ljubimca i prevelike - družiti se poput vješalice, a od njih neće biti smisla.

Dimenzije odjeće: stol stola

Veličine odjeće za pse distribuiraju se prema pasminama, koje se zauzvrat mogu klasificirati kao velike, srednje i malene. Što se tiče oznaka, u donjoj tablici, veličine odjeće za velike i srednje pse (kao i puge) podijeljene su u četiri skupine - A, B, C i D.

Stol za veličinu cipela
Stol za velike i srednje stijene

Za male pasmine postoje zasebne veličine. Na primjer, za jazavac i Velsh Carg izgleda kako slijedi:

Tablica veličine ogrlica
Za male pasmine

Odjeća za pse malih pasmina iz svjetski poznate marke Formydogs ima sljedeće parametre

Kako odrediti veličinu psa?
Od poznate marke

Stol za veličinu cipela

Kao i u slučaju odjeće, proizvođači cipela za pse ukazuju na vlastitu dimenzionalnu mrežu proizvoda. Parametri se također raspodjeljuju ovisno o pasmini životinje:

Zaključak
Veličine cipela

Tablica veličine ogrlica

Izgleda kako slijedi:

Veličina

Duljina ovratnika (CM)

Širina ovratnika (CM)

Xs

20-25

1.5

S

25-30

2

M

30-35

2

L

35-40

2

Xl

40-45

2

2xl

45-50

2.5

3xl

50-55

2.5

Kako odrediti veličinu psa?

Da biste utvrdili točnu veličinu odjeće za kućnog ljubimca, potrebno je ukloniti standarde od tri parametra:

Odjeća i cipele za pse veličine
- Domaćica ima čudan okus ..
  1. Duljina leđa od withers (Najviša točka leđa) do baze repa. Prije mjerenja psa za odjeću, morate biti sigurni da je kućni ljubimac točno, oslanjajući se na sva četiri udova. Mjerenje se vrši pomoću centimetra, koja se primjenjuje na kralježnicu. Ako je rezultat dobiven u sredini tabelarnih parametara, tada se preporučuje odabrati najveći od njih.

Preporuka: U nedostatku centimetra, možete koristiti vrpcu. Nakon što je uz pomoć mjerio udaljenost koja odgovara duljini stražnjeg dijela kućnog ljubimca, vlasnik stavlja vladara na vrpcu i određuje potreban parametar.

Na napomenu: Ako životinja ima gustu tenku s moćnim prsima, tada je poželjno da je stvar veća veličina. Ako je kućni ljubimac, naprotiv, tanak i mršav, onda se preporučuje kupiti nešto manje od.

  1. Volumen grudi. Mjerenje se provodi ispod prednjih šapa u najširem dijelu prsa (smještenih odmah iza prednjih udova). Za besplatno uklapanje, preporučljivo je dodati 2-3 cm rezultatu.
  2. Nalet vrata. Parametar se mjeri na najširem mjestu vrata. Obično se ovaj pokazatelj podudara s veličinom ovratnika. Rezultat mjerenja treba usporediti s vrijednostima tablice, dok se ne biste trebali fokusirati na stijene, jer su dani kao primjer za referencu.
Odjeća i cipele za pse veličine
- Ja sam lijep?..

Važno! Pri mjerenju vrata vrata, centimetar ne bi trebao čvrsto zategnuti vrat. Također, ne biste trebali mjeriti s maržom, u protivnom će proizvod biti sjajan.

  1. Glava glave. Ovaj će parametar biti potreban pri odabiru šešira, kape, kape, odjeće s haubom. Da bi se to postiglo, centimetar se mora smjestiti vodoravno ispod ušiju - od srednje točke ispod donje čeljusti i paralelno s njim koja se nalazi na glavi.
  2. Opseg struka. Takvi će podaci biti potrebni prilikom kupovine ili prilagođavanja hlača i kratkih hlača. Parametar se mjeri na mjestu gdje rebra završavaju - oko tijela.

Da biste saznali najtačniju veličinu psa, trebali biste se pridržavati nekoliko jednostavnih preporuka:

  1. Tijekom "postupka" ljubimac bi trebao biti u stalnom položaju s ispravljenim leđima.
  2. Opsege se mjere na najširem mjestu.
  3. Kao što je ranije spomenuto, ako je rezultat između dva parametra, izbor se donosi prema povećanju.
  4. Potrebno je uzeti u obzir karakteristike određenog modela odjeće: postoje stvari u silueti od kojih je dopušteno zatezanje i stvari koje sugeriraju besplatnu siluetu.

Prije kupnje cipela ili čarapa za psa, potrebno je odrediti veličinu šapa životinje. Da biste to učinili, šapa kućnog ljubimca postavljena je na list papira i kruži ga olovkom. Zatim se, prema crtežu, širina potplata instalira na njegovo najšire mjesto, kao i duljina potplata, uzimajući u obzir najdužu izduženu kandžu psa.

Odjeća i cipele za pse veličine
- Moje šape su vrlo tople!..

Zanimljivo je: Samo pas ima pet prstiju. Šesti se naziva profitabilno, a iznad svih ostalih. Može se usporediti s palcem osobe, što je, u biti, najmanji.

Tu je i druga metoda mjerenja šape kućnog ljubimca: stopalo se podiže i nanosi na centimetarsku vrpcu na potplat - od stražnje pete do vrha najdužeg kandže, a zatim izmjerite širinu stopala u najšire mjesto (kao u prvom slučaju). Do rezultirajuće duljine, morate dodati 5 mm, što će ukupno dati jedan od parametara naznačenih u stolu veličina cipela za pse. Ako je indikator između dvije veličine, tada je izbor donesen prema povećanju (kao i s odjećom).

Važno! Prije mjerenja šape ne trebaju rezati kandže kućnog ljubimca. Ako je postupak još uvijek proveden, nakon toga bi trebao proći dovoljno vremena da kandže u potpunosti rastu. Inače će se kupljene cipele, u konačnici, ispostaviti da su malene.

Tako da je veličina stvari savršeno prikladna za kućnog ljubimca, morate ispravno ukloniti mjerenja. Općenito je prihvaćeno da udaljenost od ruba kopče do središnje rupe treba biti jednaka opsegu vrata. Međutim, ovo nije u osnovi važan pokazatelj. Glavno stanje je da duljina vrata treba biti između prvog i drugog otvaranja proizvoda. Drugi parametar koji se mora uzeti u obzir je širina dodatne opreme. Poželjno je da je proporcionalan duljini ovratnika.

Na napomenu: Kada kupujete ovratnik, treba imati na umu da su najmanje široki pribor najbolji za pse srednjih i malih pasmina.

Zaključak

Da bi se kućni ljubimac osjećao što je moguće ugodnije u novoj odjeći, potrebno je ispravno odrediti veličinu kombinezona, džempera, jakni ili bilo koje druge stvari za pse. Isto vrijedi i za cipele i ovratnik. U skladu s dobronim standardima, vlasnik će moći kupiti savršeno prikladnu novu stvar za svog ljubimca.

Članci o toj temi
LiveInternet