Hills i/d hrana za mačke (gastentinalni gast)

Hills I/D Frana za mačke visokokvalitetni je industrijski proizvod, koji u tijelu domaće životinje nadopunjuje nedostatak vitamina, minerala, elemenata makro- i tragova. Proizvođač nudi veliki asortiman mačjeg feeline.

Informacije o tvrtki

Hills I/D za mačke proizvodi Hill`s Pet Nutrition, koju je 1939. osnovao veterinar Mark Morris. Ovaj je liječnik tijekom cijelog života bio uvjeren da zdravlje i dobro zdravlje životinje ovise o kvaliteti prehrane. U početku se tvrtka specijalizirala za razvoj industrijskih skladbi namijenjenih psima. Međutim, bliže kraju 60 -ih, proizvod Hills Ai Dee predstavljen je za mačke.

Informacije o tvrtki

Logotip prehrane za kućne ljubimce

Tvrtka postoji 80 godina, a tijekom ovih godina njegov techno kontinuirano poboljšava proizvode, poboljšavajući recept, razvijajući nove prehrambene proizvode za kućne ljubimce. Danas su te feedove poznate širom svijeta. Industrijski objekti u kojima se proizvod proizvodi koncentrirani su u državama i Nizozemskoj.

Bilješka! Na teritoriju post -sovskih prostora, ovaj brand surađuje s velikim brojem različitih distributera.

Danas su suhe, kao i vlažna hrana i paste za mačke vrlo popularne zbog izvrsne kvalitete i široke linije proizvoda predloženih proizvoda. Proizvod pripada kategoriji "Super premij".

Glavne prednosti i nedostaci proizvoda

Asortiman Hill Hill`s Hill`s

Važno! Proizvođač je razvio terapijske prehrambene proizvode koji se koriste za sprečavanje i liječenje bolesti genitourinarnog, kardiovaskularnog sustava i t. D.

Glavne prednosti i nedostaci proizvoda

Hills I/D hrana za mačke, unatoč svojoj popularnosti i potražnji, ima i prednosti i nedostatke. Treba ih detaljnije pronaći.

Glavne prednosti uključuju prihvatljivi trošak i širok raspon proizvoda. Postoje univerzalna imena koja su prikladna za gotovo sve vrste mačaka i mačaka. Sastav hranjivih sastojaka uvijek je opisan na ambalaži sa sadržajem, gdje se opaža optimalni omjer fosfora, magnezija i kalcija.

Što se tiče nedostataka, treba napomenuti da neki proizvodi sadrže visoku koncentraciju ugljikohidrata i biljnih proteina. Takvi su skladbi loši po tome što se vjerojatnost razvoja alergijske reakcije kod kućnog ljubimca značajno povećava.

Vrste hrane

Sastav suhog proizvoda marke Hills za kućne ljubimce

Bilješka! Kvaliteta proizvodnje i recept suhog dovoda značajno prelazi slične kriterije za vlažni dovod.

Vrste hrane

Proizvodi proizvedeni u skladu s ovim zaštitnim znakom podijeljeni su u dvije glavne sorte. Prije svega, to su hrana dizajnirana za svakodnevnu upotrebu. Kao i specijalizirana medicinska prehrana, čiji je sastav razvijen za životinje kojima je potreban poseban jelovnik tijekom liječenja bolesti i za prevenciju.

Feed za mačke izrađen je u nekoliko oblika:

 • suhi "jastuci", pakirani u pakete različitih svezaka;
 • pauci s malim komadima mesa u umaku;
 • Konzervirana roba koja se prodaje u metalnim staklenkama.

Sada vrijedi detaljnije pročitati liniju terapijskih kompozicija i, dizajniranog na svakodnevnoj prehrani domaćih mačaka.

Namijenjeno svakodnevnoj prehrani

Hills proizvodi 3 sorte industrijskih suhih kompozicija:

 • Idealna ravnoteža - Karakteristična značajka proizvoda je potpuno uravnotežen sastav. Sadrži smeđu rižu koja je optimalna za probavni sustav mačaka.
 • Najbolje prirode - proizvod čiji je sastav obogaćen tvarima korisnim za mačke. Sastojci koji mogu uzrokovati alergijsku reakciju bili su isključeni iz formula za pripremu.
 • Znanstveni plan - dnevni jelovnik, čiji je sastav razvijen za aktivne kućne ljubimce, koji su u izvrsnom zdravstvenom stanju. Linija uzima u obzir značajke povezane s dobi, veličine pasmine, kao i individualne karakteristike.

Sastav hrane

Brda suha hrana za svaki dan

Bilješka! Svaka linija predstavlja bezernarnu specijaliziranu hranu. Ako više volite samo njih, životinje mogu započeti zatvor.

Pravila hrane s terapijskim učinkom

Unatoč činjenici da se veliki broj tvrtki specijalizirao za proizvodnju industrijskih skladbi za mačke, samo nekoliko. Hill`s predstavlja široku liniju stvarno stojećih proizvoda:

S razvojnim patologijama ili bolestima genitourinarnog sustavaBolesti probavnog trakta i jetreS prekomjernom težinom
 • SD je dizajniran za uklanjanje i sprečavanje urolitijaze.

 • CD je popularan u liječenju urolitijaze i cistitisa.

 • KD - prikazan s zatajenjem bubrega.

 • SD Feed široki spektar.

 • Izdavačka kuća preporučuje se za razvojne patologije ili bolesti organa gastrointestinalnog traktata.

 • Sastav MD -a za kućne ljubimce, koji su u opasnosti za razvoj dijabetes melitusa na pozadini povećanog sadržaja glukoze u krvi. Prikazano životinjama s viškom mase.

 • Metabolizam je dizajniran za ubrzanje procesa metabolizma.

 • RD - Dijetalna hrana.

 • Metabolička mokraća komponenta kompleksa preventivnih mjera za razvoj urolitijaze, također je dizajnirana za održavanje optimalne težine.

Hills i/d hrana za mačke (gastentinalni gast)

Brda za mačke za mačke

Hills Gastro crijevna hrana za mačke najpopularnija je zbog činjenice da ga odlično tolerira tijelo životinja.

Bilješka! Hills Aidi za mačke je suha hrana povezana s skupinom vrhunskih skladbi. Naravno, postoje nedostaci u obliku nedostatka svježeg povrća, voća i bobica, ali za predloženi trošak je izvrsna opcija.

Sastav hrane

HILS I/D Food for Mačkama ima mnogo sorti, stoga se početne sirovine različito koriste. Sastav će se uzeti u obzir na primjeru proizvoda za odrasle domaće mačke - Znanstveni plan zatvoreni mačka.

Glavna komponenta proizvoda je brašno peradarskog mesa, koncentracija svježeg mesa u njemu je oko 40 %. Ostali izvori proteina, ali već biljni podrijetlo - hidrolizirani protein i brašno od kukuruznog glutena.

Važno! Prema standardima američke udruge AAFSO, peradsko brašno treba sastojati od više od polovice svježeg mesa, kostiju i kože također se koristi.

Glavni izvor ugljikohidrata su riža i kukuruz. Za nadopunu nedostatka polinezasićenih masnih kiselina u tijelu kućnog ljubimca, biljnog ulja i životinjske masti koriste se.

Izvor vlakana je celuloza, preostale pomoćne komponente dizajnirane su tako da obogaćuju sastav mineralima.

Sastav ovih proizvoda odabran je kompetentno i prilično uravnotežen. Ali bez obzira na liniju, nema bobica, voća i povrća, kao u industrijskim sastavima super-premijske klase ili holistike. Ako nema financijske mogućnosti za kupnju boljih industrijskih skladbi, onda je bolje prenijeti kućnog ljubimca u prirodnu hranu ili razviti miješanu prehranu. To će nadoknaditi nedostatak svih potrebnih tvari u tijelu kućnog ljubimca.

Članci o toj temi
LiveInternet