Forza 10: pseća hrana, opis i značajke

Forza 10 - Feed za pse, koji pripada kategoriji premium. To je puna linija spremna za kućne ljubimce, ima oblik okrugle ili kvadratne granule. Njihova veličina ovisi o tome koja je pasmina psa dizajnirana za hranu. Kao i svi proizvodi, i ova hrana ima niz vlastitih prednosti i nedostataka na koje je vrijedno obratiti pažnju prije kupnje.

Forza 10 kompozicija hrane

Roba ovog branda pripada premium klasi, koja vlasniku jamči nedostatak pšenice u njemu. Ipak, hrana za šarm psa sadrži Mais (kukuruz), što je vrijedno koristiti s oprezom. Ova se kultura aktivno koristi u proračunskim proizvodima, a proizvođači je cijene kao lako dostupan izvor ugljikohidrata. Kukuruz brzo zasićuje kućnog ljubimca, ali može uzrokovati alergije.

Forza 10 kompozicija hrane

Forza 10 Food - Proračunska hrana sa širokim rasponom

Često hrana s dodatkom MAIS -a izaziva dijabetes kod pasa. Vrijedno je strogo promatrane standarde hranjenja kako bi se izbjegla povećana doza ugljikohidrata.

Prvo mjesto među sastojcima zauzimaju prerađeni proteini ili meso brašno. Nadalje, u pravilu je korišten sastav mesa od kojih se koristio specifične životinje. Uglavnom:

 • Janjetina;
 • divljač;
 • piletina;
 • riba.

Preostale komponente prehrane su isključivo od biljnog podrijetla. Sljedeći proizvodi mogu se koristiti u proizvodnji:

 • sire;
 • pulpa repe;
 • riža;
 • kukuruzno ulje;
 • Brewer -ov kvasac;
 • masnoća od ribe.

Također, među sastojcima proizvoda možete pronaći brojne vitamine, antioksidante, korisne aditive. Važno je napomenuti da su svi prirodni.

Prednosti i nedostaci hrane Forz 10

Forza 10 kompozicija hrane

Bilješka! Među minusima sastava Forza su opće fraze o njegovim komponentama. Često ne ukazuju na to koje je konkretne antioksidante i konzervanse proizvođač koristio u proizvodnji robe.

Prednosti i nedostaci hrane Forz 10

Prvo što treba spomenuti prilikom razmatranja prednosti ovog branda jest njegov asortiman. Možete pronaći nekoliko proizvoda proizvoda:

 • Održavanje. Ovo je vodeća serija koja je dizajnirana za svakodnevno hranjenje zdravih pasa. Pogodno za kućne ljubimce različitih veličina, možete koristiti sve pasmine.
 • Dijeta. Ova hrana za pse proizvodi se za životinje s obilježjima tijela. Prikladno za kućne ljubimce s netolerancijom na određene proizvode, budući da se količina žitarica značajno smanjuje u svom sastavu, a proteini se zamjenjuju sličnim tvarima.
 • Aktivan. Dizajniran za životinje s poremećajima u radu gastrointestinalnog trakta. Jedna je od mogućnosti terapijske prehrane.
 • Biološki. Ova linija hrane se temelji na biljnim sastojcima. Sve su životinjske komponente isključene.
 • Legenda. Jedini iz marke lanca 10 Food for Psi koji ne sadrže žitarice. Zamijenjeni su krumpirom.
 • Uzgajivači. Dizajniran za hranjenje velikog broja pasa istovremeno (na primjer, u rasadnicima). Razlikuje se po niskoj cijeni i odgovarajućoj kvaliteti.

Druga važna prednost je činjenica da je sav protein koji se nalazi u krmi od životinje. Postoje i mnogi aditivi za vitamine i minerale koji pozitivno utječu na zdravlje PET -a. Proizvodi ove marke su jeftini, što je korisno za vlasnike životinja.

Cijena i gdje kupiti

Forza 10 Legenda - Jedna od najkvalitetnijih linija hrane

Međutim, hrana također ima minuse. Prije svega, ovo je sastav. Među sastojcima možete primijetiti proizvode kao što su Mais, Rice, Sorghum. Kukuruz je bogat izvor ugljikohidrata, pa je njegova pretjerana upotreba prepuna dijabetesa.

Važno! Riža je na četvrtom mjestu. Njegova velika količina sugerira da se koristi kao punilo - jeftin izvor ugljikohidrata za zasićenje.

Pored toga, vlasnici pasa mogu imati poteškoća s stjecanjem robe. Forz 10 rijetko se pojavljuje na ruskim policama, pa je teško pronaći. Feed se ne prodaje u svim internetskim trgovinama.

Cijena i gdje kupiti

Trošak Forze 10 je nizak, što privlači mnoge vlasnike kućnih ljubimaca. Dovodak linije za održavanje može se kupiti po cijeni od 600 rubalja* za 2 kg i oko 4000 rubalja po 15 kg.

Dijeta serija je malo skuplja. Za 1,5 kg proizvoda morat ćete platiti više od 500 rubalja, a za paket od 12 kg - najmanje 3000.

Jedna od najskupljih linija branda je legenda. To je zbog činjenice da suha hrana s takvim oznakom Bezernovaje i, prema tome, ima bolju kompoziciju. Pakiranje od 2,27 kg može se kupiti u iznosu od oko 1400 rubalja, a 6,8 kg snage koštat će oko 3000 rubalja.

Važno! Nestabilnost s kojom se proizvod pojavljuje na ruskim policama često uzrokuje vlasnike kućnih ljubimaca iz njega i prijelaz na drugi brend.

Proizvodi Forza 10 možete pronaći u velikim trgovinama kućnih ljubimaca velikih ruskih gradova, uglavnom u Moskvi i Sankt Peterburgu. U manjim naseljima, šanse za susret s takvom hranom vrlo su malene.

Zaključci o oluji kabela 10

Forza 10 Active - Veterinarska linija hrane

Ne lišiti psa svoje omiljene hrane pomoći će internetskim trgovinama. Ovo je najudobniji način da nabavite paket kabela 10, ali čak i oni uglavnom nude samo najčešći vladar. Može biti teško pronaći određenu suhu prehranu.

Zaključci o oluji kabela 10

Forza 10 je vrhunska hrana. Njegove glavne prednosti su u relativno niskoj cijeni i velikom vitaminom-mineralnom kompleksu, koji pomaže u normalizaciji probavnog trakta, poboljšati stanje vune i opće stanje psa. Proizvodi se proizvode u Italiji i nisu osobito poznati u Rusiji, pa je pronalazak na policama trgovina kućnih ljubimaca često problematičan.

Sastav hrane je dvosmislen i ovisi o liniji. Svakodnevno hranjenje (održavanje, uzgajivači) karakterizira veliki broj biljnih komponenti, uglavnom žitarice koje su izvori ugljikohidrata i mogu negativno utjecati na zdravlje psa. Bezernarni i terapeutski proizvodi (aktivni, legenda) imaju veću kvalitetu i dobru sastav.

Važno! U svim proizvodima marke Forza 10, osim bio i prehrane, proteini su životinjskog podrijetla, što je korisno za kućnog ljubimca.

Većina veterinara savjetuje liniju legende za svakodnevne hranjene pse. To je zbog isključenja iz njegovog sastava usjeva zrna i njihove zamjene krumpirom, što je također izvor ugljikohidrata, ali ima veću korist.

Forza 10 je dobar proračunski feed koji ima veliki broj vitamina i ima širok raspon. Nedostatak je ne -proširivanje marke u Rusiji.

*Cijene su relevantne za siječanj 2020.

Članci o toj temi
LiveInternet