Kuća za pse u stanu: čips po izboru

Možete riješiti problem stavljanja kućnog ljubimca u stan uz pomoć kuće za svog ljubimca. Takvi su dizajni vrlo prikladni, praktični, sposobni igrati ulogu skloništa i kreveta.

Što je omiljeno od omiljenog

Prije nego što to učinite vlastitim rukama ili kupite kućnog ljubimca za kućnog ljubimca, morate uzeti u obzir jednu važnu nijansu - za koga će biti namijenjena. Za velikog psa krevet je idealna opcija, a na primjer, kuća za Spitz ili York trebala bi biti puna prepuna.

Što je omiljeno od omiljenog

Zanimljiva kuća za malog psa

Bilješka! Kuća psa trebala bi uključivati ​​ne samo unutarnje predmete, već i posebne dodatke. Ovisno o raznolikosti i proizvođaču, dom može biti opremljen prozorima i vratima.

Koji su zahtjevi za pseću kuću

Ako je odlučeno kupiti ili napraviti pseću kuću vlastitim rukama, morate znati brojne zahtjeve koje bi ovaj uređaj trebao ispuniti. Prije svega, kabina bi trebala odgovarati pasmi PSA i njegovoj veličini. Poze u kojima kućni ljubimac preferira spavanje su također važne. Na primjer, ako se pas voli uvijati s Kalachikom tijekom spavanja, tada će ovalni ili trokutni oblik postati idealan za nju. Pored toga, takvo će prebivalište pomoći da značajno uštede slobodni prostor.

Bilješka! Za životinje koje radije spavaju na leđima ili na njihovoj strani, stručnjaci preporučuju kupnju pravokutnih kuća.

Činjenica je također od značaja kao drhtava životinja. Ako pas ima gustu i dugu vunu, najbolje je za njega s uklonjivim krovom.

Što se tiče materijala za takve stambene čizme, one mogu biti potpuno raznolike. Najčešće je kuća za psa izrađena od:

 • šperploča;
 • Ploča;
 • Plastika.

Bilješka! Bez obzira na materijal od kojih je kuća napravljena, njegova baza mora biti obložena mekim materijalom. Samo u ovom slučaju kućni ljubimac će se osjećati ugodno i ugodno.

Koji su zahtjevi za pseću kuću

Plastična opcija

Zanimljive ideje ključati

Možete sagraditi kuću za psa na najneobičnijim mjestima. Da biste to učinili, možete koristiti prostor ispod stepenica, slobodan prostor u knjižnici, dnevnu sobu, noćni ormarić ispod televizora, ugao sobe, pa čak i kupaonicu. Pod stepenicama slobodni prostor je najčešće prazan i ne koristi se. Upravo na ovom mjestu možete napraviti kabinu za svog ljubimca vlastitim rukama.

Kuća za štene ili psa za odrasle može se napraviti od drvene kutije ili kartonske kutije. Najčešće se preferiraju takve kuće za jazavce ili jorkširske terijere. Nadalje, ovo ne zahtijeva značajna financijska ulaganja.

Bilješka! Kuća za malog psa, napravljena u obliku Wigwama, izgledat će ne manje atraktivno. Ova će opcija postati jedan od najslađih elemenata u kući ili stanu.

Neobične ploče za pse trenutno se smatraju trendom. Vlasnici životinja daju besplatno i ponekad grade stvarna umjetnička djela. Za izgradnju kuće, oni čak koriste nasjeckanu gredu, a kao rezultat toga dobiva se estetska minijaturna kućica. Psi u takvoj kući osjećaju se ugodno i slobodno. Čak i tradicionalne kabine mogu izgledati zanimljivo ako odaberete pravu gamu i pokažete maštu.

Zanimljive ideje ključati

Wigwam za psa

Kako odabrati najbolju gotovu opciju

Moderne kuće za pse u stanu izrađene su u raznim stilovima i iz svih vrsta materijala. Tako da se kućni ljubimac u njemu osjeća ugodno i ugodno, kad odaberete, morate uzeti u obzir značajke dizajna, a posebna pažnja se posvećuje materijalu.

Kada kupujete kuću, razmotrite sljedeće točke:

 • Veličina životinja. Za odraslog psa preporučuje se kupiti najudobnije kabine;
 • Praktičnost i jednostavnost dizajna u skrbi. Preduvjet je prisutnost mekog dijela legla, koji bi trebao biti izrađen od hipoalergene, guste i dobro rebrazirane tkanine;
 • Shema boja. Kuće za York, igrački terijeri i druge male pasmine često su obojene u najzanimljivijim bojama. Kada kupujete, možete odmah odabrati najviše što vam se sviđa;
 • pogodnost. Pet na kauču trebao bi se osjećati ugodno, tako da njegov aranžman treba obratiti pažnju;
 • Stupanj otvorenosti. Zatvoreni modeli s voluminoznim mekim madracima, na primjer, pjenama i psima s dugim vunom, bolje su za kupnju suncokretnih kreveta bez strana prikladnije su;
 • cijena. Ušteda na kupnji stvari za kućnog ljubimca ne vrijedi. Jeftina opcija za vrlo brzo pogoršanje i može uzrokovati alergiju kod psa. Treba kupiti samo te kuće, u proizvodnji od kojih su se koristili moderni, sigurni i visoki materijali.

Pliš

Plišane mogućnosti za pse su vrlo popularne i u velikoj su potražnji. Vlasnici malih životinja daju im posebnu sklonost. Najčešće kupuju takvu kuću za Chihuahua, York i Toyerier. Razlikuju se u povećanoj udobnosti i praktičnosti. Kućni ljubimci rado opremi prebivalište.

Plastika

Ništa manje popularne su ploče izrađene od kartona, drva i plastike. Posljednji vlasnici materijala kućnih ljubimaca daju posebnu sklonost. Pri odabiru plastičnog modela neophodno je provjeriti je li opremljen mekim leglom, u protivnom će kućni ljubimac biti neugodan.

Kako odabrati najbolju gotovu opciju

Prikladan model za igračke terijera ili jack-rale

Kako odabrati mjesto za pseću kabinu

Da bi se kućni ljubimac osjećao ugodno, vrlo je važno ispravno postaviti kuću. Da biste to učinili, uzmite u obzir sljedeće točke:

 • Dizajn se preporučuje smjestiti u mirno mjesto koje nije uočalo. Tek u ovom slučaju životinja će se moći mirno opustiti;
 • Trebali biste izbjegavati nacrte. Ne stavljajte kuću na balkon ili ulazna vrata. Razmatra se najoptimalniji zid nasuprot prozora;
 • Ako je pas dugačak -ne preporučuje se leglo u blizini radijatora za grijanje;
 • Ako kuća ima hladan pod, tada bi štand trebalo staviti na postolja. Omogućit će zračni jaz između poda i dna;
 • Kuća mora biti postavljena na takav način da se ulaz u njega ne prekriva namještajem ili vanjskim predmetima.

Bilješka! Lokacija kabine ne bi se trebala presijecati sa zonom u kojoj se igraju mala djeca.

Ako planirate staviti govornicu na ulicu, tada u dvorištu trebate odabrati mjesto zaštićeno od nacrta i goruće sunce.

Kako odabrati mjesto za pseću kabinu

Drvena opcija

Kuće za četveronožne kućne ljubimce brzo dobivaju na popularnosti. U offline i internetskim trgovinama možete odabrati dom za bilo kojeg kućnog ljubimca, ovisno o preferencijama i financijskim mogućnostima. Izboru treba pristupiti odgovorno. Samo će se u ovom slučaju kućni ljubimac osjećati ugodno.

Članci o toj temi
LiveInternet