Značajke lijeka za mačke "zubastik"

Kemijski sastav i karakterističan za sprej

Zdravlje zubnih kućnih ljubimaca nije manje važno od njihove prehrane. Spray "Zubastik" popularan je lijek za liječenje i prevenciju bolesti usne šupljine mačaka i pasa. Pročitajte više o sastavu lijeka i metodi korištenja u članku.

Kemijski sastav i karakterističan za sprej

U kemijskom sastavu agensa "Zubastik":

 • propolis;
 • kalendula;
 • Hrast kora;
 • kamilica;
 • kadulja;
 • amilosubtilin;
 • Sastojci.

Svojstva lijeka "Zubastik"

Spraj "Zubastik" uništava štetne bakterije koje uzrokuju brojne bolesti. Trenutne komponente ublažavaju upalu oralne sluznice i uklanjaju sindrom boli. Alat također pomaže zacjeljivanju rana na površini desni. Zahvaljujući biljnim tvarima u sastavu, sprej se učinkovito bori protiv neugodan miris iz usta kod pasa i mačaka.

saznati,

Propolis također sprječava pojavu zubnog plaka i kamenja. Karakteristična značajka proizvoda - miris šunke. Zbog arome mesa, životinje ne ometaju nanošenje spreja, ali naprotiv, pokazuju interes.

Izlazni obrazac

Zubni lijek "Zubastik" proizvodi se u obliku spreja i gela. Sprej se prodaje u plastičnoj boci od 30 ml s prskalicom. Svojstva lijeka

Indikacije i moguća ograničenja

Spraj "Zubastik" prikazan je na sljedećim zubnim bolestima:

 • neugodan miris;
 • stomatitis;
 • alveolitis;
 • parodontitis;
 • parodontna bolest;
 • sindrom boli;
 • Postoperativni oporavak.

Također, lijek je primjenjiv za prevenciju pojave tartara i održavanje oralne higijene. Alat se koristi samo u odnosu na pse i mačke.

Važno! Proizvod se najbolje koristi samo prema svjedočenju veterinara. Samo -služenje životinja, poput ljudi, prepuno je komplikacija.

Upute za korištenje

U uputama za lijek minimalna dob životinje nije naznačena. Sprej treba nanijeti kako je predviđeno za veterinara. Prije uporabe protresite bocu. Sprej se primjenjuje na zahvaćeno područje usne šupljine. Proizvod se primjenjuje u takvim dozama da su desni i bazalni dio zuba jednoliko obrađeni. Izlazni obrazacMožete dati psu ili mačju hranu i piti samo pola sata nakon upotrebe. Frekvencija obrade-2-3 puta dnevno. Tečaj ovisno o svjedočenju veterinara provodi se u roku od 7-10 dana. Daljnja upotreba je moguća samo onako kako je predviđeno.

Kontraindikacije i negativni učinci

Nema kontraindikacija za upotrebu spreja ". Negativni učinak u obliku alergija može se pojaviti s jakom osjetljivošću životinje na pojedine komponente. Također, caklina zuba može u rijetkim slučajevima promijeniti boju.

Važno!Ako se dogodi alergijska reakcija, upotreba lijeka mora biti zaustavljena.

Interakcija lijeka

Trenutne komponente lijeka ne pokazuju nikakvu interakciju s drugim lijekovima. Proizvod se također može kombinirati s bilo kojom hranom, uključujući i suhu hranu.

Uvjeti skladištenja i rok trajanja

Datum isteka sredstava je 2 godine od datuma proizvodnje. Pakiranje treba pohraniti zatvoreno. Optimalni uvjeti skladištenja - tamno mjesto s minimalnom vlagom i temperaturom +2...+25 ° C. Indikacije i moguća ograničenja

Cijena i analozi

Cijena spreja u volumenu od 30 ml - 226 rubalja. Sprej proizvodi ruska tvrtka "API-SAN". Strani analozi lijeka također se nalaze na tržištu. Dakle, talijanski sprej je popularan kod vlasnika pasa - pasta za zube u argitalu&pojačala za usnu šupljinu. Sličan učinak osigurava Nutri-vet dah svježe američke proizvodnje iz zubne ploče i miris pasa za pse.

Dali si znao?U Velikoj Britaniji i Australiji sastanak s crnom mačkom smatra se dobrim znakom.

Kod nekih bolesti, kao što su stomatitis ili parodontna bolest, psi i mačke zahtijevaju stalno liječenje kod kuće. U tim je slučajevima prikladan lijek "Zubastik". Zbog prikladnog oblika oslobađanja, lako se nanosi, a ugodan miris mesa neće ostaviti kućnog ljubimca ravnodušnog prema proizvodu.

Recenzije

Koliko često sami perete zube? I vaše životinje? Životinje nisu često? Treba ispraviti, jer njihova usmena šupljina zahtijeva skrb i ništa manje od vaše. Sretan sam vlasnik malog psa, on je sada oko godinu dana i redovito peremo zube.To je zub koji nam pomaže u ovom pitanju.Lijek je u obliku gela i nešto čak nalikuje ljudskoj pasti za zube i u obliku spreja. Radije kupujem lijek u obliku spreja, on se ekonomski konzumira i sviđa mi se miris eukaliptusa, dok gel ima više "guma" aroma. Upotreba je također više nego zadovoljna, samo navodnjajte usta kućnog ljubimca, a zatim očistite mekom četkicom za zube. Tijekom uporabe nisu otkrivene nuspojave, kućni ljubimac reagirao je na bunar bez zuba i sa znatiželjom. Savjetujem sve.

Nepodnošljiv

https: // Otzovik.Com/review_3778010.Html

Suočen s takvim problemom kao što je miris iz usta mačke. Ispitajući usnu šupljinu, na stražnjim zubima je pronađen plak. U veterinarskoj ljekarni preporučena je zohygienska stomatologija "Zubastik". Trošak je 260 rubalja. Proizvođač Rusija. Prirodni sastav. Naši dojmovi: sprej je zaista eliminirao neugodan miris iz njegovih usta doslovno nakon 2 puta, plak također napušta zube. Ali mačka se uplaši zvukom raspršivača i stoga nije moguće provoditi obradu prema uputama. Mačka prvo mora biti uhvaćena, a zatim je također otkinula čeljust ... Stoga je liječenje lijekom provedeno 1 put dnevno, a to je, u principu, dovoljno. Okus spreja ne voli mačku.

Valexik

https: // irECommend.Ru/content/sprei-zubastik-deistvitelno-efffektivnoe-sredstvo

Članci o toj temi
LiveInternet