Prasicide tablete: kako dati mačke

Kratki opis, sastav i doziranje oblika lijeka

Bilo koje, čak i cijepljenje u kućanstvu. A prije nego što napravi cjepivo, ljubavni vlasnik mora napraviti dejatting (ubiti crve). Samo za takve slučajeve, kao i za prevenciju parazita, dobro će doći stolovi za prazicidne mačke.

Kratki opis, sastav i doziranje oblika lijeka

Antiparazitska medicina "prazicid" dizajniran je za uništavanje okruglih, crnih crva, kao i hibrida. Ovo je moderan miješani lijek, koji se sastoji od piranta Pamoat -a i Prazikantela.

Dali si znao?Zvono na ovratniku za životinje nije samo prekrasan element, već i izvrsna prevencija crva. Igračka za zvonjavu uplašit će pticu ili miš, štiteći životinju od jela meso zaraženo crvima.

Djelovanje tvari je prilično jednostavno: oni paraliziraju aktivnosti crva. Osobitost tableta je da se brzo apsorbiraju u tkaninu i također brzo izlaze kroz mokraćni sustav.

Prazicidne mačke tablete dostupne su za 3 ili 6 komada u posebnom paketu, koji nužno uključuje upute za upotrebu.

Ljekovita svojstva

Ljekovita svojstva

"Prazicid" izvrsno utječe na sve crve bez obzira na fazu njihovog razvoja. Tablete blokiraju mišićna područja parazita, što ih čine nepomičnim i nesposobnima da se kreću u tijelu životinje i naštete im.

Lijek je nisko toksičan, međutim, kada se koristi, potrebno je strogo pridržavati se svih pravila navedenih u uputama za upotrebu.

Također su učinkovita sredstva iz crva:

Indikacije za upotrebu

Prazicid prostevku također propisuju odrasle osobe prikladne su za mačiće u dobi od 3-4 tjedna. Lijek se može propisati i za liječenje i prevenciju infekcije okruglim ili vrpcama, kao i miješane oblike.

Postupak primjene i doze

Tableta se životinj daje jednom, uvijek ujutro prije prvog hranjenja (ako životinja odbije uzimati lijek bez pomoći, možete je pomiješati s hranom).

Indikacije za upotrebu

1 tableta je dizajnirana za mačku koja teži 3 kg.

U liječenju naprednih oblika bolesti s crvima preporučuje se ponovna prijevoz ne ranije do 10 dana nakon prvog trika.

Dodatne prehrane ili gladovanja za poboljšanje učinka nisu potrebne.

Trudnice mačke propisuju se priviju mjesec dana prije porođaja, a majke sestrinke mogu pojesti lijek ne ranije od 3 tjedna nakon porođaja.

Važno!Domaće duge treba gurnuti najmanje jednom po četvrtini. I bilo bi lijepo da vlasnik popije anthelmintic barem jednom godišnje.

Sigurnosne mjere i osobna higijena

Sigurnosna pravila pri radu s ovim lijekom malo se razlikuju od mjera s ponašanjem s bilo kojim farmakološkim životinjskim proizvodima:

  1. Tijekom tableta ne biste trebali dodirnuti lice.
  2. Nakon uzimanja lijeka, potrebno je oprati ruke gel ili sapun.
  3. Pakiranje treba odmah odbaciti.

Bit ćete zainteresirani znati kako saznati o IHS -u

Kontraindikacije i nuspojave

Lijek je kontraindiciran kod mačića do tri tjedna, hranjenjem mačaka do mjesec dana i životinjama koje imaju netoleranciju na aktivne tvari tableta.

Postupak primjene i doze

Obično nema nuspojava, lagana alergijska reakcija ili smanjenje apetita prvog dana je moguće.

S predoziranjem, povraćanje ili poremećaj želuca je moguće. U ovom slučaju životinja mora biti prikazana veterinaru.

Saznajte više od mačaka i koje metode liječenja u takvim bolestima:

Rok trajanja i uvjeta skladištenja

"Prazicid" pohranjeno u suhom, tamnom, nepristupačnom mjestu za djecu, daleko od prehrambenih proizvoda. Posebni temperaturni uvjeti ne zahtijevaju. Prikladno za tri godine od datuma proizvodnje.

Važno!Nakon isteka isteka, lijeku je zabranjeno koristiti lijek.

Prasicide tablete moderno su izvrsno sredstvo za prevenciju i borbene crve. Životinja neće patiti od parazita, a ljubavni vlasnik će mirno spavati, znajući da je favorit zdrav i pun snage.

Članci o toj temi
LiveInternet