"Cat bayun": kako dati tablete i kapljice mački

Opis, sastav, obrazac za odmor

Vlasnici mačaka dobro su upoznati s riječima "Teschka" i "Gulka". Tijekom tog razdoblja životinje postaju toliko nepodnošljive da ponekad posjećuje želju da ga izvuče iz kuće. To se posebno odnosi na one vlasnike čiji kućni ljubimci vide ulicu samo s prozora. Veterinarska medicina nudi dva rješenja za problem: i uzimanje lijekova. Prvi način je, naravno, mnogo lakši. Ali postoje slučajevi kada je nemoguće raditi ili vlasnik planira uzgajati životinje. U takvim su slučajevima posebni lijekovi neophodni, jedan od njih je "Cat Bayun".

Opis, sastav, obrazac za odmor

"Cat Bayun" - višestruka droga na bilju. Koristi se za trenutnu kvalitetu sedativa, kada je životinja podvrgnuta teškom stresu, kao regulator aktivnosti i pretjeranu agresiju kućnog ljubimca. U nekim je slučajevima prikladan kao anestetik.

Sastav uključuje isključivo jedno bilje: Origano, Donnik, Valerian Root, Hawthorn, hmelj, majka, metvica, bršljani, kotovnik, balzam za limun, St. John`s Wort, Meloped, Utopljen, timijan, šuplja šuplja, kopriva, božura. Obrazac doziranja: Infuzija, tablete.

Dali si znao?Cat Bayun je čarobni lik ruskih bajki. Ima umirujući i uspavan glas.

Farmakološka svojstva

Infuzija

To je biljna dekocija sadržana u malom mjehuriću od 10 ml. Ima mekan sedativni učinak, zasiće tijelo životinje korisnim tvarima. Zbog specifičnog mirisa lijeka, pojavljuje se problem povezan s načinom na koji mačku daju kap "Cat Bayun". Preporučuje se jednostavno miješanje s pitkom vodom.

također ima sedativ na tijelo mačke.

Tablete

Snažniji oblik lijeka zbog povećane koncentracije biljnog prikupljanja u njima. Pogodno za životinje s laganim uzbuđenjem, za mačke tijekom teškog tijeka estrusa.

U smislu radnji, uspoređujemo se s običnim umirujućim pripravcima na bilju za ljude, na primjer, Valerian. Pjesma je prikladna za kućne ljubimce koji su pred nama dugačak put. Indikacije za upotrebuAko mačka ne ometa, onda možete, otvoriti usta životinje, stavite tabletu "mačja bayun" na korijen jezika, zatvorite usta i, lagano držite, pričekajte dok mačka sama proguta pilulu pilulu.

Saznajte kako odabrati mačku, koji je takav tečni ljubimac potreban.

Kućni ljubimac s likom je da napravi tablete tako je izuzetno težak. Bolje je srušiti tabletu i pomiješati je s omiljenom hranom, poput poslastice.

Farmakološka svojstva

Ima smirujući, analgetik, antispazmodični učinak. Ne uzrokuje alergijske reakcije, sigurno za. Infuzija u izgledu svijetlo žute ili smeđe boje. Ima travnati miris. Gubitak taloga tijekom skladištenja je karakterističan.

Indikacije za upotrebu

Preporučeno:

  • Ako vas je životinja umorila svojim vriskovima tijekom razdoblja "Gulki", označava teritorij;
  • Ako kućni ljubimac ima strah od nečega;
  • Kad dođe do dugih poteza;
  • Primjećuje se hiperaktivnost;
  • Životinja je dugo u nemirnom stanju.
Postupak primjene i doze

Postupak primjene i doze

O tome kako uzeti lijek je uvijek napisano na paketu. Ako netko ne može pronaći ove podatke, pogledajte dolje.

Mnogi vlasnici mačaka često su zabrinuti za sljedeća pitanja: i

Infuzija

INetStation za upotrebu kapi za mačke "Cat Bayun":

  1. Protresite mjehurić s tinkturom prije upotrebe.
  2. Otvorite mjehurić i stavite mlaznicu za kapelu. Ako je mjehurić već otvoren, prebrojite pravi broj kapi.
  3. Sakrijte ostatak u hladnjaku.

Preporučuje se dati pola žličice ili 2 ml lijeka 3-4 puta dnevno. Trajanje tečaja 5-7 dana.

Važno!Prije uporabe malo zagrijte lijek tako da je na sobnoj temperaturi.

Ako idete na put s kućnim ljubimcem, počnite uzimati drogu nekoliko dana prije odlaska. Podaci o tome koliko dugo "Cat Bayun" počinje raditi, nedostaju. Sigurnosne mjere i pravila osobne higijene

Tablete

Da biste prilagodili ponašanje kućnog ljubimca, dajte mu 2 tablete 3-4 puta dnevno 20 minuta prije obroka ili sat vremena nakon. Tijek liječenja sličan je uzimanju tinkture. Prije upotrebe bolje je konzultirati veterinara.

Sigurnosne mjere i pravila osobne higijene

Mjere opreza i higijenska pravila su obični. Operite ruke nakon kontakta sa životinjom, ne dopuštajte kontakt lijeka s prehrambenim proizvodima koje će osoba konzumirati.

Ako planirate dati lijek izravno, a ne putem hrane, pa se pobrinite da životinja ne izaziva ni sebe ni za vas. Omotajte šape ručnikom ili drugom mekom, izdržljivom tkaninom i čvrsto držite. Najbolje je zajedno provoditi postupak.

Kontraindikacije i nuspojave

Nuspojave kod mačaka prilikom uzimanja Cat Bayun nisu pronađene ako vlasnik očito slijedi upute za upotrebu. Izuzeci su posebno osjetljive pasmine, koje mogu biti alergične na određenu biljku. Također nema kontraindikacija, jer lijek na travi.

Važno!Jedina mjera opreza nije dati životinju koja nije napunila 10 mjeseci.

Kontraindikacije i nuspojave

Tako da favorit ne pokvari namještaj, to možete učiniti za njega

Rok trajanja i uvjeta skladištenja

Preporučuje se skladištenje na suhom mjestu od sunčeve svjetlosti na temperaturi od 0 do +25 ° C. Rok trajanja - godinu dana od datuma puštanja. Otvorite bocu spremnika u hladnjaku ne duže od tjedan dana. Ne koristite zakašnjeli.

"Cat Bayun" je višenamjenski ekonomični alat koji će u mnogim situacijama priskočiti u pomoć vlasnicima Shaggy Favorite. A trava uključena u sastanak trave pobrinut će se za zdravlje kućnog ljubimca.

Članci o toj temi
LiveInternet