Avo za mačke u zemlji ili u stanu vlastitim rukama

Premazi za mačke najpoželjniji su dizajn za njihovu izolaciju s udobnošću, jer su u stanicama nervozni i osjećaju se kao zarobljenici. I u areni otvorenog vrha, koji im neće biti prepreka. Avijariari se mogu kupiti spremni -izraditi ili graditi vlastitim rukama. Mobilni su, zahvaljujući koje se koriste kod kuće i na ulici.

Značajke dizajna

Mačja ptičara u osnovi je crtež određene veličine, ograđene šipkama ili mrežama. Učinite to po mogućnosti prostranim tako da životinja ima osobni prostor. Ako je ptičar opremljen sa svime potrebnim - hranom i vodom, igralištem, krevetom i toaletom - kućni ljubimac neće se osjećati "zarobljenikom".

Značajke dizajna

Domaća mačka u ptičima koje je izgradila ruke vlasnika

Vlasnik životinje važno je naučiti kako razlikovati zrakoplove s arenom i ćelijama. Svi dizajni imaju sličnu strukturu, ali postoje i temeljne razlike. U posljednja dva dizajna nema uvjeta za ugodnu zabavu.

Kako izgleda standardni dizajn

Volonteri su podijeljeni u ulicu i dom. Ako trebate odvojiti prostor u stanu ili kući, jednostavno instalirajte particiju. Preporučuje se stanovnici privatnih i seoskih kuća kako bi se na ulicama dale prednost prostranim građevinama koje nalikuju mačjim imanjima. U pravilu su opremljeni s nekoliko sorti multi -nilje zona igara.

Važno! Zbog promjenjive klime nije dopušteno da kućni ljubimac stalno drži na ulici. Takve su strukture prikladne samo kao sezonska ili privremena mjera.

Kako izgleda standardni dizajn

Kućna ptičara za mačke

Nužnost ili ćud

Po prirodi su svi predstavnici mačaka grabežljivci, tako da im uvijek treba velik prostor za igre i trening. Aviary može biti najprikladnije rješenje. Ljubavni vlasnici mogu graditi cijele gradove i platforme za kućne ljubimce od proračunskih materijala.

Mnogi ljudi s dolaskom topline prelaze u svoje vikendice i povede svoje kućne ljubimce sa sobom sa sobom. Ako se tijekom prijevoza možda neće pojaviti, tada će se poteškoće u obliku susjednih mačaka zasigurno susresti. Psi i automobili predstavljaju još jednu ozbiljnu prijetnju.

Kućni ljubimci ne znaju uvijek kako reagirati na potencijalnu opasnost, što uzrokuje fatalni ishod. Iz toga slijedi da ptičar u stanu najčešće nije više od ćudljivosti, već u privatnim kućama i vikendicama - potreba.

Alati i materijali

Aviar za mačku u stanu i u zemlji može se graditi pomoću potrebnih materijala i alata. Za proizvodnju dizajna bit će potrebni sljedeći materijali:

 • metalna cijev;
 • zdrobljeni kameni pijesak i cement;
 • žičana mreža, kao i žica za ojačanje;
 • vijci za samo -pripise;
 • Drvena greda;
 • Na noktima i škriljevcima.

Odabrani su materijali za zidove, ovisno o mjestu ovog dizajna. U većini slučajeva ulične ptičice nastaju iz mreže. Kod kuće se zidovi ptičija mogu formirati od guste tkanine.

Što se izravno tiče instrumenata, graditelj ne može bez takvih uređaja:

 • Plumb linija;
 • lopata;
 • odvijač;
 • Stroj za zavarivanje;
 • bušilica.

Nužnost ili ćud

Deluxe Cat Home Cat Aviary

Važno! Drveni fragmenti ne mogu se lakirati ili obojiti.

Dizajni se toplo preporučuje izraditi od prirodnih materijala. Veličine ovise o preferencijama i željama vlasnika. Da biste dizajnirali meke detalje, krpe, gumu od pjene i druge.

Kako napraviti goveda i mačke vlastitim rukama

Svojim rukama sklonište za mačiće može se obaviti i za vikendicu ili za vikendicu, tako i za stambene uvjete. Temeljne razlike u dizajnu nemaju.

Slijed radnji, kako izgraditi ptičicu za mačke u zemlji, izgleda kako slijedi:

 1. Na odabranom odjeljku označite oznake prema odabranom crtežu, a zatim kopajte rupe s intervalom od 1-1,5 metara za ugradnju stupova u oblik metalnih cijevi. Njihova visina ovisi o nagibu krova.
 2. U sljedećoj fazi potrebno je umetnuti stupce određene duljine u rupe, sigurno ga popravite u uspravnom položaju koristeći beton i šljunak.
 3. Iste cijevi zavarene su na gornjim dijelovima stupova oko oboda koji će poslužiti kao okvir za krov.
 4. Pomoću zavarivanja i žice ugradite mrežu oko cijelog perimetra.
 5. Drvena greda pouzdano je pričvršćena na gornji okvir sa samo -utporanim okvirom, na kojem se postavlja škriljevca i fiksira se čavlima od škriljevca.
 6. Odvojeno, morate napraviti kapiju koja je kasnije obješena na jedan od stupova pomoću zavarenih petlji. Važno je opremiti kapiju zasun tako da znatiželjni kućni ljubimac ne bježi tijekom šetnje.

Dizajn poda u potpunosti ovisi o preferencijama i financijskim mogućnostima vlasnika mačke. Elementarna opcija - obična travnjaka travnjaka. Ostale dostupne opcije: staze izrađene od neobrađenog prirodnog kamena, podova daska, ploče za asfaltiranje ili poplavljenog betona.

Bilješka! Ulične strukture moraju biti opremljene vodootpornim krovom. Ne samo da će zaštititi životinju od vremena, već i neće dopustiti da preskoči mrežu.

Alati i materijali

Gotov dizajn Trixie mačke domove

Graditelji također preporučuju izbjegavanje nakupljanja tekućine na podu, opremite strukturu oluka.

Spremni zrakoplovi

Trgovine kućnih ljubimaca vjerojatno imaju veliki asortiman Avliersa za mačke. Njihov je trošak prilično velik. Ali gotov proizvod omogućuje vam pokretanje kućnih ljubimaca tamo odmah nakon instaliranja strukture. Sljedeći su dizajni najpopularniji:

Deluxe Cat Home

Proizvedeno u SAD -u, početni trošak je 7.500 - 7.800 rubalja*. Pogodno za instalaciju unutar stambenih zgrada i stanova. Također se mogu instalirati kao privremene strukture za izložbe rodovničkih životinja. Dizajni su mobilni jer su opremljeni kotačima, a imaju i više nijansi igračke zone, viseće i sjedala. Dizajniran za 2 odrasle životinje.

Trixie Cat Homes

Izumljen je i proizveden u SAD -u, drveni je slučaj prekriven mrežom. Može se koristiti na otvorenom. Posebnost konstrukcije je opremiti neobične minke, gdje se mačka po želji može sakriti. Početni trošak počinje od 32.000 rubalja.

La Luna Pet Care Cat Furere

Izgleda kao plastični okvir prekriven mrežicom od tkanine. Čak i neiskusna osoba u tim pitanjima može samostalno instalirati strukturu u 5-7 minuta. Takva su stanovanja namijenjena za ugradnju u zatvorenom prostoru. Međutim, možete ih sagraditi na ulici, ali tamo stavite kućnog ljubimca samo po lijepom vremenu, jer u ptičji nema krova. U takvoj olovci s udobnošću može se smjestiti 1-2 mačke odrasle. Početna cijena je 11.000 rubalja.

Ako je potrebno, vlasnici mogu naručiti proizvodnju mačjeg ptičara za individualne postavke i veličine. Trošak u pravilu nekoliko puta veći u usporedbi s pripremnim dizajnom. Ako financijske mogućnosti ne dopuštaju, možete sagraditi dizajn vlastitim rukama. Dovoljno je napraviti crtež, pripremiti sav potrebni inventar i započeti s izgradnjom.

Kako napraviti goveda i mačke vlastitim rukama

Catcades la Luna Pet Care Cat Obin

Svaki vlasnik sam odlučuje treba li Aviary svog ljubimca. Važno je samo znati da ovaj nekomplicirani dizajn možete sami izraditi pomoću proračunskih materijala. Ako mudro pristupite tome, avijarija će dugo moći stajati i služiti kućnom ljubimcu.

*Cijene su relevantne za ožujak 2020.

Članci o toj temi
LiveInternet